100+ fotografiecursussen én het boek Sterrensporen Fotograferen - Nu 89 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Programma najaar 2019 bij Museum Hilversum

zondag 15 september 2019, 13:13 door | 3.933x gelezen | 0 reacties

De laatste weken van de tentoonstelling NUDE NOW over schoonheid gaan in bij Museum Hilversum.

Kunstwerken van bekende fotografen als Helmut Newton, Ed van der Elsken en Eva Besnyö worden gepresenteerd naast gevestigde namen als Koos Breukel, Viviane Sassen, Stephan Vanfleteren en een jongere generatie fotografen met Bastiaan Woudt en Laura Hospes. De tentoonstelling is tot en met 22 september te zien. Mis het niet!

Nieuwsgierig naar het programma voor de komende maanden? In dit artikel krijg je alvast een voorproefje. Reserveer nu alvast je kaarten.

Museum hilversum nude now


Fotograferen & verhalen


Bastiaan Woudt, Jacqueline Portielje van Schilte & Portielje, Rutger ten Broeke, Linelle Deunk en Roy Kahmann vertellen over hun drive en werk. Echt een aanrader voor iedereen die van fotografie houdt. Op 2 september van 19:30-21:30 uur. Boek hier je tickets.

Inspiratie & vernieuwing


Een speciaal Podium MH over inspiratie en vernieuwing. Over de waarde van fotografie, markt en trends, over hoe fotografen zich onderscheiden en hoe fotografie er in de toekomst uitziet! Op 10 september van 19:30 - 21:30 uur. Boek hier je tickets.

Podium MH over Virtual Reality


VR oftewel Virtuele Realiteit, met een bril op je in een compleet andere wereld bevinden. Dit maakt nieuwsgierig, want wat kun je nu écht met VR? Wat is de ervaring van de drie fotografen en VR professionals? Op 12 september van 19:30 - 21:30 uur. Boek hier je tickets.

Verbeter je skills met Laura Hospes & Rutger ten Broeke


Ben jij een enthousiaste fotograaf? Zoek je nieuwe inspiratie of wil je je skills verbeteren? In dit MediaLab vertellen fotografen Laura Hospes en Rutger ten Broeke over hun werk, werkwijze en inspiratie en leer je de technieken om nog betere foto´s te maken. Op 14 september van 10:30 - 16:00 uur. Boek hier je tickets.

Museum hilversum programma 2019


Opening Cultureel seizoen & Bierfestival


Hilversum opent het cultureel seizoen op het Langgewenst, in samenwerking met het Gooisch Bierfestival. Museum Hilversum is samen met de tichting De Zilveren Camera aanwezig en duikt in de wereld van de Nieuwsfotografie. Op 15 september van 13:00 - 21:00 uur. Boek hier je tickets.

Rondleiding speciaal voor leden van Senver


Stef van Breugel en Veronique Jansen nemen je mee door de expositie NUDE NOW. Naast foto's en videokunst is er ook Virtual Reality te zien; met een 3D-bril ontdek je de nieuwste werken van drie fotografen. Een aanrader! Lees meer op de website. Op 16 september van 11.00 - 12.00 uur.

Nieuw talent van de Fotoacademie


Een inspiratieavond met 19 net afgestudeerde fotografen van de fotoacademie. Met korte interviews en presentaties over fotografie en film. De avond staat in het teken van talent en laat zien hoe beeldmakers zich onderscheiden op creatief en technisch vlak. Op 19 september van 19:30 - 21:30 uur. Boek hier je tickets.

Rondleiding Unseen voor Vrienden


Unseen in Amsterdam is de internationale beurs voor nieuwe fotografie. Je bent om 13:30 uur (of eerder) welkom bij de speciale ontvangst en rondleiding door een deskundige gids. Ontvangst is speciaal voor Vrienden. Boek hier je tickets.

Verbeter je Social Media skills


Meiden tussen de 13 en 18 jaar zijn welkom bij de gratis MediaLab. Actrice Jaike Belfo geeft krachtige tips over het verlevendigen van jouw foto's en films, hoe zet je jezelf neer? Filmmaker Issa Shaker is vlogcoach en social media specialist. Je kunt je hier aanmelden. Op 5 oktober van 11:00 - 16:00 uur. Lees meer op de website.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Inspiratie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord