Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Volg live de eerste editie van Canon Talks!

vrijdag 25 oktober 2019, 20:02 door | 2.529x gelezen | 0 reacties

19 november aanstaande is het dan zover, de eerste editie van de Canon Talks! Met Humberto Tan als host, staat de eerste editie van de Canon Talks volledig in het teken van reisfotografie in de breedste zin van het woord.

Voor welke uitdagingen kom je als reisfotograaf te staan, hoe zorg je ervoor dat je als fotograaf geaccepteerd wordt binnen een inheemse stam en door welke Canon apparatuur worden deze reisfotografen ondersteund in hun zoektocht naar dat ene, memorabele shot?

Gergo Kazsimer Canon EOS RP Zuid Afrika

Fotograaf Gergo Kazcimer gebruikte de Canon EOS RP om spectaculaire foto's onder moeilijke lichtomstandigheden te maken in Zuid-Afrika, zelfs enkel bij sterrenlicht. © Fergus Kennedy

Verwacht de meest inspirerende en meeslepende foto's en reisverhalen van niemand minder dan Canon Ambassador en reisfotograaf Joel Santos, Gergo Kazsimer en Pie Aerts. Mis geen moment en volg de Canon Talks live via het Facebook- en YouTube kanaal van Canon.

Een avond vol reisfotografie inspiratie


Via het Facebook- en YouTube kanaal van Canon is de eerste editie van de Canon Talks openbaar te volgen. Iedereen kan dus live meekijken. Middels de Canon Talks wil Canon dan ook zoveel mogelijk personen op een unieke wijze informeren en inspireren om nog meer uit hun reisfoto's te halen.

Over de fotografen


De eerste spreker van de avond, Gergo Kazsimer, werkt doordeweeks als fraude-analist voor een online bank in MŁnchen, maar in zijn vrije tijd doet hij niets liever dan met zijn camera de wijde wereld verkennen en vastleggen. De landschaps- en natuurfoto's die uit zijn reistrips voortkomen, vallen bij menig publiek in de smaak.

Met betrekking tot de ontwikkeling van de Canon EOS RP, was Gergo een van de eerste fotografen die de camera mocht testen in de praktijk.

Verder zal Canon fotograaf Pie Aerts aanwezig zijn. Pie Aerts is een stortyteller in hart en nieren en is het grootste deel van het jaar op pad om mens, dier en dramatische landschappen waar dan ook ter wereld vast te leggen.

En met succes. Zo tikt hij inmiddels op Instagram maar liefst 120.000 volgers aan en heeft hij dit jaar zijn eerste boek genaamd ďTales From The Roads Less Traveledď uitgebracht.

Last but not least zal reisfotograaf en Canon Ambassador Joel Santos aansluiten op het podium. Of hij nu schitterende foto's maakt van een karavaan kamelen in de woestijn van EthiopiŽ, aalscholvervissers in China of adelaarsjagers in MongoliŽ.

Joels foto's geven altijd een fascinerend beeld van de inheemse bevolking in hun natuurlijke omgeving in de meest afgelegen gebieden op de wereld.

Canon EOS RP


Gedurende het event kun je tevens als kijker een vraag inzenden voor de drie fotografen op het podium. Onder deze vraaginzendingen wordt als kers op de taart een Canon EOS RP verloot. De EOS RP is de nieuwste camera binnen het Canon EOS R-systeem en is ideaal voor reisfotografie.

De EOS RP is dan ook een compacte, lichtgewicht systeemcamera en brengt alle voordelen van het EOS R-systeem binnen handbereik waaronder 's wereld snelste autofocus. Houd de livestream goed in de gaten om kans te maken!

Datum en tijd


De eerste editie van de Canon Talks vindt plaats op dinsdag 19 november aanstaande. De livestream start om 20:00 uur 's avonds en is openbaar te volgen via het Facebook- en YouTube kanaal van Canon.

Wil jij echter als een van de speciale gasten aanwezig zijn bij de Canon Talks? Houd dan de social mediakanalen van Canon Nederland goed in de gaten om exclusieve kaarten te winnen!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Inspiratie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord