Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Lightroom krijgt krachtige mogelijkheden om te maskeren

woensdag 29 september 2021, 16:08 door | 4.247x gelezen | 2 reacties

Adobe heeft een sneak peek vrijgegeven over nieuwe selectiegereedschappen die beschikbaar komen in een toekomstige versie van Lightroom. Een flinke en interessante update die er voor zal zorgen dat je nog minder vaak naar Photoshop hoeft.


Bovendien worden selecties zo een stuk eenvoudiger gemaakt. Echt een mooie update!

Er is niet bekend gemaakt wanneer de update beschikbaar komt, maar het is goed mogelijk dat dit tijdens Adobe MAX gebeurt. Dit evenement wordt dit jaar van 26 tot 28 oktober gehouden.

Eén van onze Lightroom-experts bij Photofacts Academy heeft al wat met de nieuwe updates mogen spelen. Je kunt dus ook direct bij de lancering van de update een complete cursus over de nieuwigheden verwachten.


Benieuwd naar Photofacts Academy?


Heb jij al eens de online fotografie cursussen van Photofacts Academy bekeken? Als lid heb je direct toegang tot meer dan 85 cursussen over fotografie, nabewerking en creativiteit. Zo geef je een nieuwe impuls aan je fotografie!

» Probeer het 14 dagen gratis
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Donald Willemsen
    Profiel Donald Willemsen schreef op woensdag 29 september 2021 om 23:45  | reageer

    Vrijwel in elk najaar brengt Adobe een nieuwe versie uit van Photoshop en Lightroom. Ze moeten wel omwille van de concurrentie. Dat ze er steeds meer AI insteken is ook een must, want verschillende bewerkingssoftware is er al een stuk verder mee. Kijk enkel maar eens naar de software van Skylum. Het is in ieder geval wel een verbetering voor hen die Lightroom gebruiken. Zelf gebruik ik nog het liefst Photoshop met eventueel een paar plug-ins

  2. Edzo
    Edzo schreef op dinsdag 5 oktober 2021 om 20:26  | reageer

    Als Lightroom gebruiker kijk ik er naar uit. Heb weliswaar het abonnement, maar nog steeds niet aan toegekomen mezelf in Photoshop te verdiepen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Lightroom Tips

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord