Elja Trum

Adobe komt (opnieuw) met gratis digitaal magazine

zaterdag 9 december 2006, 14:44 door | 6.926x gelezen | 1 reactie

Adobe begint volgende maand met een nieuw digitaal tijdschrift voor creatieve professionals. Eerder bracht Adobe al Proxy magazine uit, maar in mei dit jaar werd hiervan de laatste uitgave gemaakt.

Op de speciale site voor het nieuwe magazine kun je nu al gratis inschrijven zodat je geen uitgave hoeft te missen. Ook zijn er een aantal oude uitgave van Proxy online gezet zodat je alvast een beeld kunt krijgen van wat je te wachten staat.

Uiteraard is het blad volledig gericht op de producten van Adobe, maar desondanks is het best leerzaam om door te nemen. Ook handig om wat nieuwe ideeën op te doen.

afbeelding


Bron: DSLR.nl

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. R.Esser
    R.Esser schreef op vrijdag 19 januari 2007 om 11:21

    Allemaal mooi en aardig van dat gratis digitaal blad. Maar jullie maken mensen buiten v.s en canada blij met een dooie mus!! Er is geen mogelijkheid je op te geven als je uit europa komt.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Magazines

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord