Elja Trum

EOSzine; gratis digitaal magazine voor Canon fotografen

zaterdag 21 februari 2009, 09:59 door | 9.972x gelezen | 10 reacties

Modern Media heeft een nieuw digitaal magazine gelanceerd; EOSzine. Zoals uit de naam reeds op te maken is heeft het digitale blad als doelgroep Canon fotografen. Na registratie van je gegevens kun je het magazine gratis doorbladeren.

Het magazine ziet er prima uit, maar voor het beeldscherm is het toch minder prettig lezen. Je kunt echter ook gewoon de beschikbare PDF ervan downloaden en uitprinten. Voordeel van de digitale versie is dat er handige interactieve elementen in zitten. Zo kun je doorklikken op specifiek onderdelen en wisselen sommige foto's. Ook kunnen er filmpjes opgenomen worden in EOSzine die natuurlijk niet af te drukken zijn.

In de eerste uitgave, die eind januari verschenen is, gaat het onder andere over beeldstabilisatie, een review van de Canon 1000D, een interview met Pieter van Vollenhoven, tele-objectieven, macrolenzen en Photoshop Elements. Al met al wel grappig om zo even door te bladeren.

EOSzine

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

10 reacties

 1. Renť
  Profiel Renť schreef op zaterdag 21 februari 2009 om 10:42

  Bedankt voor de tip, Elja.

 2. Rob
  Profiel Rob schreef op zaterdag 21 februari 2009 om 10:59

  Een ander (vergelijkbaar) initiatief wat al langer bestaat is Digital Creation Factory

  Dit is een samenwerking van Canon en Dixons, ook met een online magazine (voorheen kreeg je dit thuisgestuurd) maar ook een kortingskaart voor printer-inkt en jaarlijks ook kortingsbonnen voor Canon producten (bij Dixons).

 3. tonv
  Profiel tonv schreef op zaterdag 21 februari 2009 om 11:58

  Ik heb EOSzine met plezier gelezen. Technische onderwerpen worden populair wetenschappelijk benaderd zodat ze voor een brede doelgroep begrijpelijk zijn. Zelfs voor professionals is dat vaak plezierige kost. Het artikel 'Bewogen scherp' over beeldstabilisatie is daar een goed voorbeeld van. Ik heb me daarom meteen aangemeld voor melding van volgende edities.

 4. HDR
  Profiel HDR schreef op zaterdag 21 februari 2009 om 14:53

  Kreeg de link ook al binnen via Canon You Can. Toch bedankt.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Magazines

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord