Fotofair actie: Photofacts Academy met 30 euro korting + gratis Fotografiebijbel (t.w.v. 20 euro). Meer info of direct lid worden
Elja Trum

Gratis magazine voor en door natuur- en fotografieliefhebbers

donderdag 10 december 2015, 15:51 door | 6,229x gelezen | 2 reacties

Fotograaf Robbie van Veldwijk, in het verleden ook blogger op Photofacts, heeft een passie voor natuur Ún fotografie. In een nieuwe online magazine 'Denatuurin!' combineert hij die passies. Je kunt je nu inschrijven om het magazine gratis te ontvangen.

Robbie maakt het magazine niet alleen; in de redactie zitten fotograaf Pieter van Roijen, Anno Smit, Mirjam Bommer, Yvonne van der Mey en boswachter Frans Kapteijns.

Zonsondergang


Waar andere magazines vaak mooie foto's laten zien uit verre oorden, richt Denatuurin! zich specifiek op al het moois dat in Nederland al te vinden is.

Je kunt je hier gratis aanmelden:
Denatuurin! website


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Robbie Veldwijk
  Profiel  Robbie Veldwijk schreef op donderdag 10 december 2015 om 17:14

  Bedankt voor het delen van mijn nieuwe initiatief Elja. Op mijn lijstje staat dat ik ook nog blogs wil gaan schrijven voor op deze site. Echter kan ik op dit moment de tijd niet vinden om dat te doen, maar als je het goed vindt komt dat nog wel. Groetjes Robbie

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op vrijdag 11 december 2015 om 10:08

  @Robbie; blogs zijn altijd welkom natuurlijk. vrolijk
  Succes met je nieuwe initiatief!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Magazines

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.806 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.806 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.