Elja Trum

GUP Magazine in Firestarter documentaire

zondag 16 december 2012, 23:43 door | 4.193x gelezen | 0 reacties

Vodafone is gestart met een reeks korte documentaires over nieuwe initiatieven en jonge ondernemingen onder de naam 'Firestarter Files'. Met deze documentaires wil Firestarters jonge ondernemers een platform geven om te inspireren. In de tweede aflevering komt GUP aan het woord; een fotomagazine dat zich meer richt op beeld dan op techniek.

GUP Magazine staat voor Your Guide to Unique Photography. Elke uitgave, dat wereldwijd wordt gedistribueerd, wijdt GUP aan een specifiek thema, met conceptuele fotografie, columns, nieuws, boekrecensies, interviews, achtergrondverhalen, uitgebreide portfolio's van gerespecteerde fotografen en opkomende talenten en een complete internationale evenementen- en expositiegids.

Daarnaast heeft GUP zijn eigen online platform gupmagazine.com, dat elke dag voorziet in het nieuws uit de wereld van kunstfotografie, en een galerie in het hartje van Amsterdam. Hieronder zie je de zeven minuten durende documentaire over GUP.101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Magazines

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.320 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord