Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Fujifilm Kiekwijzer helpt bij camera keuze

dinsdag 6 november 2007, 22:54 door | 10.365x gelezen | 0 reacties

Wanneer je op zoek gaat naar een naar een nieuwe digitale camera kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Het aanbod is ontzettend groot en er zijn veel verschillende type camera's met allemaal hun eigen voor en nadelen. Fujifilm helpt de zwevende camera kiezer uit de nood met de Fujifilm Kiekwijzer. Uiteraard met de bedoeling om je een Fujifilm camera te laten kopen, maar dat neemt niet weg dat het een nuttige hulp kan zijn voor iedereen die zelf geen keuze weet te maken.

Na zestien vragen beantwoord te hebben komt Fujifilm met het eindoordeel. Terwijl je je keuzes maakt vermindert het aantal beschikbare camera's dat boven je hoofd zweeft. Bij vraag vijftien verdween bij mij de digitale spiegelreflex uit beeld. Zou ik dan toch de verkeerde camera hebben? Toch weet ik zeker dat ik geen roze design compact camera noch de hybride compact wil hebben.

Jammer dat de vragen niet aangepast worden aan je keuze. Als je aangeeft nooit te willen filmen, dan krijg je alsnog de vervolgvraag of je dan wilt kunnen zoomen tijdens het filmen. Tevens een gemis dat je niet terug kunt wanneer je een vraag bijvoorbeeld toch liever anders had beantwoord. Desondanks een grappig tool die je wellicht helpt een keuze te maken, voornamelijk als je van plan bent een Fujifilm camera te kopen.

Fujifilm Kiekwijzer
Welke camera moet je hebben?


Bron: DSLR.nl

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Marketing

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord