Seppe Hazenbosch

Gratis marketingtips voor fotografen bij Photoshelter

dinsdag 25 oktober 2011, 21:04 door | 10.669x gelezen | 6 reacties

Veel amateurfotografen willen graag een centje bijverdienen met hun hobby of zelfs van hun passie hun beroep maken. Maar ook veel fotografen die al professioneel werken willen graag meer uit hun beroep halen. Speciaal voor deze fotografen zijn er de handige 'photography guides' van Photoshelter.

Photoshelter is een aanbieder van hosting speciaal voor fotografen. Zij hebben over de business-kant van fotografie enkele handige gidsen uitgebracht. De eBooks zijn bovendien nog gratis ook. Zelf heb ik al enkele van de gidsen gelezen. Vooral de gids over Facebook pagina's voor fotografen vond ik erg leuk om te lezen en erg handig.

De gidsen gaan over het verkopen van prints, het beginnen als zelfstandig fotograaf, adverteren over het algemeen, maar ze gaan toch vooral over het adverteren via internet, en met name vooral via social media als Facebook en Twitter.

Photoshelter - How to sell prints

De in het totaal vijftien gidsen zijn hier gratis te downloaden. In ruil voor het eBook vragen ze wel je e-mailadres, waarna de gewenste gids in je inbox verschijnt.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege Black Friday én de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je vanwege Black Friday nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Seppe Hazenbosch

Over de auteur

Seppe Hazenbosch is een kunststudent met een grote passie voor fotografie. Hij is slechts 18 jaar oud, maar heeft de kunstmicrobe toch al stevig te pakken. Omwille van zijn opleiding houdt Seppe zich bezig met verschillende genre's in de fotografie, maar hij prefereert toch wel reportage, portret en straatfotografie.

6 reacties

 1. Bram Berkien
  Profiel  Bram Berkien schreef op woensdag 26 oktober 2011 om 09:40

  Dat is een erg nuttige verzameling ebooks inderdaad. Ik heb daar al best veel aan gehad, met name omdat ze je leren niet alleen als fotograaf te kijken, maar ook als ondernemer. Iets wat erg veel fotografen nog wel eens vergeten.

 2. seppemedia
  Profiel  seppemedia schreef op woensdag 26 oktober 2011 om 10:38

  Inderdaad, fotograferen kost nog steeds veel geld, vooral op het vlak van materiaal. Persoonlijk ben ik ook van mening dat er ook in opleidingen hier meer aandacht aan gegeven mag worden.

 3. Damien Franscoise
  Profiel  Damien Franscoise schreef op woensdag 26 oktober 2011 om 10:55

  Leuke verzameling e-books, ik ga er eens een aantal goed bestuderen! Bedankt voor de tip!

 4. seppemedia
  Profiel  seppemedia schreef op woensdag 26 oktober 2011 om 11:12

  Graag gedaan, Damien!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Marketing

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.877 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord