Actie: Online cursussen + gratis Xpozer 60 x 90 afdruk. 79,95 euro voordeel! Meer info of direct aanmelden
Elja Trum

America's Next Top Model; seizoen 8

maandag 7 januari 2008, 19:53 door | 45.198x gelezen | 16 reacties

Vanavond begint op RTL 5 het achtste seizoen van America's Next Top Model. Opnieuw strijden dertien mooie jonge vrouwen om de titel. Uiteraard wordt de boel weer gepresenteerd door Tyra Banks, de bedenkster van de serie. In Nederland lopen we natuurlijk weer achter de feiten aan. In America wordt volgende maand reeds het tiende seizoen uitgezonden.

De winnares van het achtste seizoen wordt onder gebracht bij Elite Model Management, ontvangt een cover en een artikel van zes pagina's in het Amerikaanse Seventeen magazine en krijgt daarnaast een contract van 100,000 dollar bij CoverGirl cosmetics.

De dertien kandidaten zijn dit seizoen Natasha Galkina (21 jaar, uit Texas), Jaslene Gonzalez (20 jaar, uit Illinois), Renee Alway (20 jaar, uit Hawaii), Felicia Provost (19 jaar, uit Texas), Whitney Cunningham (21 jaar, uit Florida), Sarah VonderHaar (20 jaar, uit Illinois), Samantha Francis (19 jaar, uit Alabama), Kathleen Dujour (20 jaar, uit New York), Jael Strauss (22 jaar, uit Michigan), Dionne, Diana Zalewski (19 jaar, uit New Jersey), Cassandra Watson (24 jaar, uit Washington) en Brittany Hatch (21 jaar, uit Georgia). Door op de naam te klikken kun je een aantal van hun foto's bekijken.

In de eerste aflevering verzamelen de potentiŽle modellen op een legerbasis. Hier krijgen ze te horen over de zware beproeving die hen te wachten staat. Na de beproeving worden de meiden uitgenodigd voor een casting bij Tyra Banks en de andere juryleden. De potentiŽle modellen halen alles uit de kast om indruk te maken op de jury; van (krokodillen)tranen tot lofuitingen. Topmodel Tyra maakt uiteindelijk de dertien modellen in spe bekend die het modellenappartement mogen betrekken.

Meer informatie over alle afleveringen uit dit seizoen is natuurlijk reeds op internet te vinden. Wat dat betreft is het leuker om de Nederlanse versie te kijken, daar is alles nog een verrassing.
Kun je niet wachten en wil je nu al weten wie de winnares dit seizoen is, kijk dan hier.
America's Next Top Model; seizoen 8 begint vanavond om 20:30 op RTL 5.

America's Next Top Model; Seizoen 8
America's Next Top Model; Seizoen 8


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

16 reacties

 1. Robbie Veldwijk
  Profiel  Robbie Veldwijk schreef op dinsdag 8 januari 2008 om 11:47

  Ik vind het zo jammer hé, een paar keer zo'n serie is leuk maar ze moeten hiet niet blijven herhalen vind ik. Net als in nederland met: idols, wanna be a popstar, etc etc etc...

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 8 januari 2008 om 13:20

  @Robbie; Inderdaad, ik ben ook redelijk 'Next Top Model'-moe.
  Wat mij betreft hadden ze beter The Shot kunnen uitzenden. vrolijk

 3. Robert
  Robert schreef op dinsdag 8 januari 2008 om 15:09

  Inderdaad, ik had gister het idee dat ik naar herhalingen zat te kijken.... The Shot lijkt mij interessanter vrolijk

 4. eeefje
  eeefje schreef op dinsdag 8 januari 2008 om 21:22

  zelf lijkt het mij ook heel leuk op top model te worden maar dan moet ik nog even een paar jaar w8 ik ga denk ik later als ik ouder ben mee doen aan ook zo iets of wat de dan ook is en ik voiindt het programma egt supper je leert der veel van gr. eefje

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.344 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord