Elja Trum

Benelux Next Top Model

maandag 15 juni 2009, 23:11 door | 7,986x gelezen | 5 reacties

Deze zomer start er een nieuwe serie van de Nederlandse Next Top Model. Het programma gaat dit keer geen Hollands Next Top Model heten, maar Benelux' Next Top Model. Klinkt een stuk minder soepeltjes, als je het mij vraagt. Het concept zelf lijkt niet veranderd, maar RTL 5 gaat samenwerken met het Belgische 2BE.

Daphne Deckers presenteert het programma. Zij gaat op zoek naar het nieuwe topmodel voor zowel Nederland als Vlaanderen. Modellen in spé kunnen zich inschrijven op de site van RTL5 of het inschrijfformulier van 2Be.Op de Belgische site is tevens een promotiefilmpje voor het nieuwe programma te zien.

Persoonlijk heb ik het eerste seizoen van HNTM nog met plezier gekeken (er zijn er inmiddels vier geweest). Daarna heb ik het grotendeels voor gezien gehouden. Het leuke aan het programma vond ik altijd het kijkje achter de schermen bij verschillende fotografen.

In september wordt het programma in beide landen uitgezonden.

Benelux Next Top Model101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. Bart
  Profiel Bart schreef op dinsdag 16 juni 2009 om 08:43

  "Benelux" en "Zij gaat op zoek naar het nieuwe topmodel voor zowel Nederland als Vlaanderen" lijkt een beetje alsof ze ervan uitgaan dat in Luxemburg geen top model te vinden is. vrolijk

 2. mreys
  Profiel mreys schreef op dinsdag 16 juni 2009 om 09:19

  Zelfde reactie als Bart. Maar mijn ervaringen in het bedrijfsleven (met BeNeLux constructies) hebben mij geleerd dat dit nu eenmaal de realiteit door een Nederlandse bril is knipoog

 3. Ger de Gram
  Profiel  Ger de Gram schreef op dinsdag 16 juni 2009 om 09:44

  Nou, dat wordt weer een google-topper, Eljaknipoog

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 16 juni 2009 om 09:57

  @mreys en bart; Ben wel benieuwd of aanstaande modellen uit Luxemburg ook welkom zijn. Dat zou natuurlijk wel zo moeten. Volgens mij beperken ze zich in België overigens tot Vlaanderen. Dus slaan ze nog een groot deel van België over. Het zal wel echt gericht zijn op de Nederlandse taal.

  @Ger; Momenteel zesde resultaat op de zoekterm, dus wie weet. knipoog

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.856 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.856 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.