Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Elite Model Look uitgezonden bij RTL5

donderdag 6 januari 2011, 20:00 door | 5.488x gelezen | 1 reactie

Afgelopen jaar werd voor de zevenentwintigste keer de bekende Elite Model Look gehouden. Met deze jaarlijkse wedstrijd haalt modellenbureau Elite elk jaar weer het nodige nieuwe talent binnen. Aanstaande zaterdag begint op RTL5 een programma waar een kijkje achter de schermen genomen wordt bij deze grootste modellenzoektocht ter wereld.

Bekende modellen als Gisele BŁndchen, Cindy Crawford, Karen Mulder, Frederique van der Wal en Linda Evangelista begonnen hun carriŤre allemaal bij de Elite Model Look. In 50 landen wordt eerst een landelijke Model Look gehouden, de winnaressen gaan door naar de finale in Shanghai.

Nederland doet overigens goed mee in deze modellenwedstrijd. Maar liefst vijf keer won de Nederlandse kandidaat de internationale wedstrijd. De Belgische Louise Maselis won in 2008. De internationale winnaar van dit jaar was Karolina Tolkachova uit OekraÔne.

Tijdens de televisie uitzending krijgen we opnames van de Elite Model Look van 2010 te zien. Over de winnaar hoef je dus niet in spanning te zitten tijdens de opnames; het is reeds bekend dat Lucette van Beek in Nederland de winnares is.

In totaal gaat het om zes uitzendingen, aanstaande zaterdag 8 januari wordt om 17:50 de eerste aflevering uitgezonden op RTL5. Hieronder zie je de promo-video van het televisie programma.


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Dex
    Dex schreef op zaterdag 8 januari 2011 om 09:01  | reageer

    In het filmpje zegt een van de modellen "Ze kunnen niet over me heen zou ik zeggen". Haha, hopelijk neemt niemand die uitspraak aan als uitdaging, anders wordt het een heel raar programma.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord