Elja Trum

Finale Hollands Next Top Model; Seizoen 3

maandag 17 december 2007, 22:37 door | 18.386x gelezen | 7 reacties

Tijdens de show leek Kassandra Schreuder nog naar voren geschoven te worden als de gewenste winnares van Hollands Next Top Model, maar zowel voor de jury als voor de stemmende kijkers thuis bleek Cecile Sinclair uit Middelburg toch de werkelijke winnares van Hollands Next Top Model; Seizoen 3. Geheel naar mijn eigen persoonlijke smaak overigens. De roodharige Cecile stond ook bij mij bovenaan de lijst. Wat mij betreft een terechte winnares dus!

Voor Carmen Klaassen was het geen goede avond. De jury was al niet al te best te spreken over haar, maar ook bij de stemmers thuis bleek ze weinig populair. Echt goed was Carmen overigens ook niet te noemen, met haar extreem holle rug liep ze tamelijk beroerd over de catwalk. Wellicht dat ze naast de koorts ook nog door haar rug gegaan was voor de uitzending. Tijdens de eerdere shows is het me in elk geval niet opgevallen dat ze zo geforceerd liep.

Voor de optredens van de Sugababes was blijkbaar goed geld neergelegd, zoveel dat de regie besloot dat de beelden van de drie meiden belangrijker waren dan de negen eerder afgevallen kandidaten uit de show. Wellicht dan de mensen in de zaal nog iemand hebben kunnen herkennen, op televisie was dit eigenlijk onmogelijk.

Tijdens de show werd er ook een soort van striptease gegeven door de finalisten. Dat ze daarbij alledrie eenzelfde zwarte pruik droegen maakte het niet makkelijk de modellen uit elkaar te houden. Wat mij betreft was dat het eerste geweest wat ze uitgetrokken hadden. Overigens was die striptease verder ook weinig boeiend.

De fotograaf die tijdens de live show een shoot mocht doen viel niet te benijden. Ik zou het in elk geval niet graag doen, zo tijdens een live show in vijf shots een goede foto nemen. Zijn ringflitser weigerde blijkbaar op het cruciale moment ook nog dienst zodat hij aan de slag moest met een eenvoudige opzetflitser. Overigens waren de resultaten nog best prima voor zo'n haast shoot. Al zal er niet voor niks voor een zwart-wit resultaat gekozen zijn.

Cecile krijgt een modellencontract van 75.000 euro bij ModelMasters the Agency, komt op de cover te staan van de Nederlandse glossy Glamour en zal te bewonderen zijn in een reclamecampagne van cosmeticagigant L'Oréal Paris. In januari strijdt versbakken Hollands Next Top Model Cecile om de wereldtitel in New York.

Screenshot HNTM Cecile
Hollands Next Top Model Winnares Cecile

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege Black Friday én de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je vanwege Black Friday nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

7 reacties

 1. Alexander
  Alexander schreef op maandag 17 december 2007 om 23:23

  Jammer dat ze van Carmen Klaassen geen goed woordje hadden, en dat de stemmers thuis ook stil bleven. Ik vind het een mooie meid met passie.

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op maandag 17 december 2007 om 23:28

  Persoonlijk vond ik Carmen tamelijk irritant tijdens de show, maar ze had van mij ook best wat meer punten mogen krijgen. Cecile won wel erg overtuigend met bijna tweederde van de stemmen.

 3. Michael
  Michael schreef op dinsdag 18 december 2007 om 00:11

  Carmen was idd erg irritant, wat mij betreft had Kassandra mogen winnen, maar die zal het ook nog wel ver gaan schoppen.

 4. Anoniem
  Anoniem schreef op dinsdag 18 december 2007 om 20:14

  Cecile is de terecht winares.
  Leuke, spontane meid!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.877 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord