5 Dagen Deal: Word lid met korting + gratis Fotobijbel! Meer info of direct aanmelden
Elja Trum

Het Perfecte Plaatje 2021 vanaf 13 oktober

zondag 5 september 2021, 22:11 door | 3.214x gelezen | 0 reacties

Over ongeveer een maand, op woensdag 13 oktober, gaat het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje weer van start. In dit programma strijden 10 bekende Nederlanders met elkaar om de perfecte foto. Elke week valt er een deelnemer af.

Het Perfecte Plaatje


Het is alweer het zesde seizoen van het programma. Persoonlijk kijk ik altijd met veel plezier naar de uitzendingen. Er zit telkens veel humor in en er worden mooie foto's gemaakt.

De kandidaten voor 2021 zijn Georgina Verbaan, Frits Sissing, Jaap Reesema, Ruth Jacott, Patrick Martens, Bridget Maasland, Juvat Westendorp, Abbey Hoes, Rapper Donnie en Johnny Heitinga.

Zowel William Rutten als Cynthia Boll komen weer terug als jury en de presentatie wordt ook dit jaar weer gedaan door Tijl Beckand.

Vanaf woensdag 13 oktober is Het Perfecte Plaatje weer wekelijks te zien om 20:30 op RTL4.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.373 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord