Elja Trum

Het Perfecte Plaatje start aanstaande woensdag

zaterdag 9 oktober 2021, 22:11 door | 1.680x gelezen | 5 reacties

Aanstaande woensdag, 13 oktober om 20:30, is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Deze afvalrace met bekende Nederlanders die strijden om de mooiste foto is weer te zien op RTL 4.


Zelf kijk ik elk jaar weer met veel plezier naar het programma. Het is vooral entertainment, niet zozeer dat je er heel veel van op zult steken. Al is er altijd wel inspiratie op te doen natuurlijk.

De deelnemers dit jaar zijn Bridget Maasland, John Heitinga, Patrick Martens, Ruth Jacott, Abbey Hoes, Frits Sissing, Juvat Westendorp, Jaap Reesema, Rapper Donnie en Georgina Verbaan.

Voor Belgen die nieuwsgierig zijn naar het programma, de eerste paar afleveringen kun je gratis kijken met een proefmaand op NLziet.nl. Als het bevalt betaal je 7,95 euro per maand om te blijven kijken. Start je proefmaand natuurlijk wel pas aanstaande woensdag om er maximaal gebruik van te kunnen maken.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. Cees
  Cees schreef op dinsdag 12 oktober 2021 om 12:23

  Ik ga niet kijken. Altijd weer dezelfde "bekende Nederlanders". Waarom nemen ze niet eens een keer "onbekende" Nederlanders.
  En verder is het vooral één grote reclamespot, maar dan extra lang.

 2. Lauran
  Lauran schreef op dinsdag 12 oktober 2021 om 13:23

  Ik kijk er nooit na. Ik vind het een verschrikkelijk programma met die aanstelligere bn-ers. Ik ken iemand die eraan mee heeft gedaan. Alles is in scène gezet.

 3. Matt
  Matt schreef op dinsdag 12 oktober 2021 om 13:43

  "Alles is in scène gezet". Dûh.

  Het gaat vooral op product placement. En daar is dan een onderhoudend programma omheen gebouwd. Je denkt toch De BN-ers komen echt niet zelf met al die fotografie ideëen op de proppen.

  Kortom: leuk om naar te kijken, maar besef dat het eigenlijk pure reklame is.

 4. Harry
  Harry schreef op dinsdag 12 oktober 2021 om 16:16

  Ik kijk er graag naar! Altijd weer iets van inspiratie op te doen!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.011 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord