Met de eerste exit was ik het niet eens, maar in de tweede exit vanavond kon ik me meer vinden. [url=http://www.modelmasters.nl/pages/renderpage/44]Stefanie[/url] vind ik met haar mannelijke kaaklijn al van meet af aan geen topmodel namelijk. ">
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Hollands Next Top Model - Aflevering 2

maandag 11 september 2006, 23:52 door | 13.021x gelezen | 0 reacties

Met de eerste exit was ik het niet eens, maar in de tweede exit vanavond kon ik me meer vinden. Stefanie vind ik met haar mannelijke kaaklijn al van meet af aan geen topmodel namelijk.

Dat Sylvia niet degene was die eruit moest vind ik tevens terecht. Ten eerste zorgt ze voor het meeste vermaak in de serie en ten tweede doet ze het voor de camera gewoon best goed. Zolang anderen haar opmaken tenminste.. Heel terecht wees make-up artist Dominique Samuel haar op haar hoerige uiterlijk die ze met haar extreme make-up creŽert. Dat deed ie nog aardig subtiel naar mijn mening dus het was dan ook een genot om Sylvia hier over te zien flippen. Het stereotiep Bitch werd hier prachtig neergezet door het onzekere meisje dat achter deze act verscholen zat te tonen.

Ook het geneuzel over het veranderen van het haar was lachwekkend. Wie denkt er nu topmodel te kunnen worden als ze gaan huilen zodra ze iets aan je uiterlijk wilt veranderen. Het werd goed omschreven; als topmodel ben je feitelijk een kleerhanger. Wel eentje met een mooie gezicht en lijfje uiteraard.. Dat iets simpels als een ander haarkleurtje of een knipbeurt sommige meisjes zo over hun toeren kan krijgen.

Ik heb weer met plezier gekeken in elk geval.
Volgende week zit ik weer voor de buis. Het thema is dan 'gezondheid'. De geluiden die niet zouden misstaan in de gemiddeld pornofilm in de trailer voor volgende week blijken dan van de acht overgebleven dames te komen die bezig zijn fitnessapparatuur te mishandelen.

Modefotograaf Paul Bellaart (waarom heeft zo'n man niet gewoon zijn eigen site?) krijgt de kandidaten dan voor zijn lens.

afbeelding
Exit Stefanie

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.189 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord