Weer een aflevering met veel emoties. Sommige van de dames hebben blijkbaar nogal een heftig verleden. Het interview was niet zo'n kruisverhoor als verwacht, persoonlijk vond ik dat Sanne het wel netjes aanpakte. De foto's die [url=http://www.carlihermes.com/]Carli Hermes[/url] van de dames maakte spraken me niet zo aan. Redelijk donker en weinig spannend. Helaas lieten ze de foto's ook weer minder duidelijk zien dan vorige keer. Zonde. Wel zijn deze foto's ook te vinden op de [url=http://www.modelmasters.nl/pages/renderpage/130]HNTM site[/url], wel zo prettig om ze ook nog even rustig te kunnen bekijken.">
Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Hollands Next Top Model - Aflevering 4

dinsdag 26 september 2006, 00:16 door | 10.677x gelezen | 0 reacties

Weer een aflevering met veel emoties. Sommige van de dames hebben blijkbaar nogal een heftig verleden. Het interview was niet zo'n kruisverhoor als verwacht, persoonlijk vond ik dat Sanne het wel netjes aanpakte.

De foto's die Carli Hermes van de dames maakte spraken me niet zo aan. Redelijk donker en weinig spannend. Helaas lieten ze de foto's ook weer minder duidelijk zien dan vorige keer. Zonde. Wel zijn deze foto's ook te vinden op de HNTM site, wel zo prettig om ze ook nog even rustig te kunnen bekijken.

Volgende week gaan de zes overgebleven meisjes een acteerworkshop volgen bij acteur Hugo Metsers Jr (bekend als onder andere 'Sanders' uit Goede Tijden, Slechte Tijden). Samen met acteur Mark van Eeuwen (ook GTST) moeten ze een scene spelen. Als beloning mag de winnaar van deze opdracht een avondje met hem gaan stappen. Voor de fotoshoot beelden de dames een fruitsmaak uit.

Mijn verwachting voor volgende week: Ovo eruit.
Een gezellig meisje, maar van de overgebleven kandidaten is ze het minst goed.

Overigens liet de teaser voor volgende week een opname zien van een aantal van de dames gezamenlijk in bad. Dat is natuurlijk al reden te over om volgende week weer te kijken..

afbeelding
Exit Charmayne

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.057 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord