Sja, exit Anna Marie. Nu zijn alle drie de modellen die ik een vooraf kans gaf om te winnen er al uit. Het scheelt ook echt wel om de modellen in de serie zelf te zien. Dat geeft een beter beeld dan die paar foto's vooraf op de [url=http://www.modelmasters.nl/]website[/url]. Toch jammer, want ik mocht die roodharige dame wel. In haar [url=http://www.modelmasters.nl/pages/renderpage/142]laatste foto[/url] heeft ze dan wel niet zo'n leuk koppie als in de andere foto's, maar dat zal toch voornamelijk aan d'r haar en make-up liggen.">
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Hollands Next Top Model - Aflevering 5

dinsdag 3 oktober 2006, 00:12 door | 16.298x gelezen | 0 reacties

Sja, exit Anna Marie.
Nu zijn alle drie de modellen die ik een vooraf kans gaf om te winnen er al uit. Het scheelt ook echt wel om de modellen in de serie zelf te zien. Dat geeft een beter beeld dan die paar foto's vooraf op de website. Toch jammer, want ik mocht die roodharige dame wel. In haar laatste foto heeft ze dan wel niet zo'n leuk koppie als in de andere foto's, maar dat zal toch voornamelijk aan d'r haar en make-up liggen.

Deze uitzending leek het eerste half uur eigenlijk over weinig anders te gaan dan wat aangeschoten modellen. Ook best leuk om naar te kijken (zeker wanneer ze samen in bad duiken), maar persoonlijk zie ik toch ook graag meer van de shoots. Dat werd opzich de tweede helft van de uitzending wel weer aardig ingehaald.

In aflevering zes vertrekken de vijf overgebleven modellen in spe naar New York. Daar ontmoeten ze voormalig top model en presentatrice Frederique van der Wal en eigenaresse Katie Ford van Ford Models.

Dit maal worden ze voor de lens van modefotograaf Ben Watts op het dak van Soho Grand Hotel gezet en krijgen ze catwalkles van Mac Folbes.

Enne, Anna Marie, als je je verveelt zet ik je graag eens op de foto..

afbeelding
Exit Anna Marie

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord