Het programma begint nu echt ergens op te lijken. Vanavond vond ik de uitzending erg leuk om te zien. Fotograaf [url=http://www.benwatts.com/]Ben Watts[/url] heeft mooi werk gemaakt van de shoot! Een redelijk simpele setup werkt wat dat betreft ook prima zolang de fotograaf maar een vakman is. Vooral de close-up shots vind ik erg geslaagd. Gelukkig staan op de site [url=http://www.modelmasters.nl/pages/renderpage/168]twee foto's per model[/url]; een close-up en een met New York op de achtergrond.">
Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Hollands Next Top Model - Aflevering 6

dinsdag 10 oktober 2006, 00:02 door | 10.951x gelezen | 0 reacties

Het programma begint nu echt ergens op te lijken. Vanavond vond ik de uitzending erg leuk om te zien.

Fotograaf Ben Watts heeft mooi werk gemaakt van de shoot!
Een redelijk simpele setup werkt wat dat betreft ook prima zolang de fotograaf maar een vakman is. Vooral de close-up shots vind ik erg geslaagd. Gelukkig staan op de site twee foto's per model; een close-up en een met New York op de achtergrond.

Marcia eruit. Ik ben er niet rauwig om.
Op haar eigenwijze houding was ik al snel uitgekeken en hoewel er een aantal mooie foto's van d'r gemaakt zijn was zij nooit een van mijn favorieten.

Volgende week alweer de een na laatste aflevering van Hollands Next Top Model. Net nu ze er lekker in komen. De vier nog overgebleven dames moeten zichzelf presenteren aan diverse bureaus tijdens een Go & See dag. De meiden moeten hiervoor ook nog zelf de weg door New York zoeken. De trailer voor volgende week liet ook al zien dat dit aardig wat moeilijkheden oplevert.
Uitgaan blijkt in New York aan de orde van de dag. Ditmaal gaan ze uit eten in restaurant Tao.

De shoot met fotograaf Todd Barry vind plaats in de grootste fotostudio ter wereld, Pier 59. Persoonlijk ben ik al erg nieuwsgierig naar een blik in deze studio. De studioruimtes in dit pand zien er gigantisch uit en fotograaf Todd heeft op zijn site een aantal erg mooie foto's staan, dus dat moet helemaal goed komen.

afbeelding
Exit Marcia

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.154 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord