Weer een aangename uitzending, deze op een na laatste aflevering. Sylvia was weer ouderwets arrogant bezig en zoals op het einde te zien heeft, lijkt ze zelf niet door te hebben dat ze zich als een bitch gedraagt. Het Engels van Sanne was erbarmelijk, maar het voegt natuurlijk wel wat extra humor toe aan de aflevering. Een cursusje Engels kan in elk geval geen kwaad. Toch heeft het ook wel iets schattigs..">
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Hollands Next Top Model - Aflevering 7

maandag 16 oktober 2006, 23:51 door | 13.696x gelezen | 0 reacties

Weer een aangename uitzending, deze op een na laatste aflevering. Sylvia was weer ouderwets arrogant bezig en zoals op het einde te zien heeft, lijkt ze zelf niet door te hebben dat ze zich als een bitch gedraagt. Het Engels van Sanne was erbarmelijk, maar het voegt natuurlijk wel wat extra humor toe aan de aflevering. Een cursusje Engels kan in elk geval geen kwaad. Toch heeft het ook wel iets schattigs..

Ovo eruit. Die zullen we niet missen. Wat mij betreft had ze er wel al eerder uitgemogen. Het werd tijdens de aflevering ook wel al pijnlijk duidelijk dat ze eruit moest.
Fotograaf Todd Barry heeft een aantal prachtige foto's van de dames gemaakt. In de Pier 59 studio's was daar natuurlijk ook uitgebreid de ruimte voor. Niet dat het nu een shoot was waar die ruimte ook daadwerkelijk bij nodig was, maar dat mag de pret niet drukken. De foto van Sanne vond ik persoonlijk de mooiste, maar ook die van Daisy is erg leuk geworden. De te zware oogschaduw in de foto van Sylvia lijkt me toch serieus de schuld van de make-up artist (in combinatie met de fotograaf die er niks van zei).

Ook leuk om tijdens de shoot te zien dat de modellen het poseren al goed onder de knie krijgen. Bij Daisy was prachtige te zien hoe ze na elke foto een net iets andere pose aan nam. Heerlijk als een model dat doet, dat geeft je als fotograaf veel variatie!
Een goeie tip dus voor beginnende modellen.

Een grappig detail over Sanne is trouwens dat ze uit het plaatsje Den Ham komt. Die plaats zal weinig niet-fotografen wat zeggen, maar veel fotografen weten Den Ham prima te liggen. In Den Ham zit namelijk een van de betere fotografie zaken van Nederland, Foto Konijnenberg.

Volgende week maandag de finale van Hollands Next Top Model. Deze laatste uitzending wordt aanstaande woensdag al opgenomen tijdens een show ergens in Nederland.

afbeelding
Exit Ovo

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord