Best een aardige finale uitzending vanavond. De foto's die nog even snel tussendoor genomen werden door fotograaf en jurylid [url=http://www.carlihermes.com/]Carli Hermès[/url] vond ik matig. Dat kan Carli zeker beter, want zijn foto's die hij voor [url=http://www.suitsupply.com/]Suitsupply[/url] geschoten heeft vond ik geweldig (of hij de huidige campagne ook geschoten heeft is me niet bekend, maar die is ook weer strak gefotografeerd).">
Elja Trum

Hollands Next Top Model - De Finale

maandag 23 oktober 2006, 23:18 door | 21.130x gelezen | 9 reacties

Best een aardige finale uitzending vanavond. De foto's die nog even snel tussendoor genomen werden door fotograaf en jurylid Carli Hermès vond ik matig. Dat kan Carli zeker beter, want zijn foto's die hij voor Suitsupply geschoten heeft vond ik geweldig (of hij de huidige campagne ook geschoten heeft is me niet bekend, maar die is ook weer strak gefotografeerd).

Maar goed, terug naar de uitzending. De website was direct na de uitzending slecht bereikbaar; volgens mij is de finale dus goed bekeken. Ik moet zeggen dat ik een normale aflevering interessanter vond. Vooral zo'n catwalk show doet me weinig, al was het best grappig om ook het gehaast backstage mee te krijgen.

Wel leuk was de terugblik per finalist op het seizoen. Dat gaf een leuk beeld van de persoon (voornamelijk in het geval van Sylvia) en de groei (waarbij Sanne er in dit geval natuurlijk duidelijk uit sprong).

De uitslag van de finale hadden ze wat mij betreft beter kunnen regelen. Er zat totaal geen logica in het na voren roepen van Daisy en Sanne. Ook vond ik het maar vreemd dat Daisy ook gelijk de kamer kon verlaten. Laat haar er toch leuk bij staan kijken wie de winnares word..
Persoonlijk had ik niet verwacht dat Sanne zou winnen, ondanks dat ze wel mijn persoonlijk favoriet was.

Ik heb in elk geval met veel plezier naar dit seizoen gekeken.
Volgend jaar ga ik zeker opnieuw de afvalrace volgen!

Hmm, wat wel jammer is; vanaf nu moet ik weer wat anders bedenken om 's maandags op Photofacts te melden. knipoog

afbeelding
Winnares Sanne

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

9 reacties

 1. Fietsende Fotograaf
  Fietsende Fotograaf schreef op dinsdag 24 oktober 2006 om 16:22

  Ik vond het weer een afknapper. Daisy was en is het enige model voor mij. Er was niets op haar aan te merken en is gewoon op dit moment het beste model.
  Jammerrrrrrrrrrr

 2. fotograferende opa
  fotograferende opa schreef op dinsdag 24 oktober 2006 om 17:03

  Vandaag deze site ontdekt, dus mijn eerste en laatste reactie
  Ook voor mij gold Daisy als enige echte (foto)model, maar dat leverde weer jalouzie op bij de presentratice die dat niveau nooit zou kunnen bereiken.
  Ook de overige juryleden waren zo bevooroordeeld als maar zijn kan

 3. Daisy
  Daisy schreef op dinsdag 24 oktober 2006 om 20:18

  Hallo, ik heb echt super genoten van HNTM! Ik heb er super veel van geleerd, ik heb het nu echt super druk met allerlij Opdrachten! Jullie kunnen mij binnenkort te zien krijgen in reclames en andere geweldige opdrachten, waarschijnlijk geloven jullie niet eens dat ík de daisy van HNTM ben, maarja ik ben het echt. Ik vind het echt Super dat jullie(gasten van deze site) mij zo bewonderen. Maar Sanne heeft wel met respect gewonnen hoor! Ze is er erg op vooruit gegaan als je kijkt wat ze eerst kon en nú! Ik ben blij voor haar. Dit is mijn eerste en laatste berichtje waarschijnlijk want ik heb het echt super druk maar ik heb dus zo als je ziet toch wel even tijd voor mijn fans! Ik wil natuurlijk nog de groetjes doen die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt voor mij! en de Jury was fantastisch
  In iedereen zit een Topmodel zolang je maar wilt!

  Heel Veel Groetjes Daisy

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 25 oktober 2006 om 21:12

  Leuk dat je de moeite neemt om even te reageren, Daisy!
  Ik kan me voorstellen dat jullie momenteel helemaal volgeboekt zitten met opdrachten. Geniet ervan! Mocht je het ooit nog eens leuk vinden om wat te vertellen over je modelervaringen op Photofacts, dan hoor ik dat graag. knipoog

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord