Elja Trum

Hollands Next Top Model; Seizoen 2 - Aflevering 3

maandag 26 maart 2007, 23:15 door | 19.442x gelezen | 15 reacties

Vorige week lieten ze van HNTM reeds weten dat het dit maal een opvallende eliminatie zou zijn en ik moet zeggen dat het inderdaad onverwachts kwam dat zowel Maan als Bengü het huis moesten verlaten. Dat Maan er uit zou gaan was, vooral na haar eigen voorspelling hierover voor de jury, wel duidelijk.

Een leuke afwisseling was de prijs voor de beste catwalkers, een tripje naar Parijs waarbij Bodil mee mocht lopen in een show van Gavin Rajah. Lijkt me voor zo'n beginnend model een mooie kans. Nu was ik zelf niet echt onder de indruk van designer Rajah. Wat een vermoeiend type en wat een lelijke jurken maakt die man. Maar goed daar heb ik dan verder ook geen verstand van..

Rosalie van Breemen moest wel opvallend dik doen met haar privéjet. Hoewel ze over laten komen dat ze dat zelf bereikt heeft met hard werken zal haar huwelijk met de Franse brillenkoning Alain Afflelou er waarschijnlijk meer mee te maken hebben.

De Franse fotograaf Bernard Betrand maakte deze week de foto's. Qua foto vond ik ze wat saai, maar Bernard heeft in elk geval de beschikking over een mooie Hasselblad H3D camera (jaloers!).

Volgende week worden de modellen 's ochtend vroeg uit hun bed gesleept voor een lesje discipline in het Marechaussee Opleidings Centrum. Hier worden ze een dag lang gedrild en afgemat waarna ze door een mental coach te horen krijgen hoe ze om moeten gaan met kritiek. Zoals te verwachten is resulteert de oefening in emotionele taferelen, compleet met woede-uitbarstingen en huilbuien. In de dagen daarna leren ze hoe ze die emoties kunnen gebruiken tijdens een bijzondere, vochtige fotoshoot met fotograaf Paul Bellaart. Deze fotograaf maakte vorig jaar in seizoen 1 ook de foto's op het strand. Goed te zien dat hij inmiddels wel een website heeft. Wellicht is ie zelfs overgestapt naar een digitale camera. We zullen we volgende week eens goed op letten.

Exit #3: Maan en Bengu
Exit #3: Maan & Bengü

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege Black Friday én de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je vanwege Black Friday nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

15 reacties

 1. __Vampira
  __Vampira schreef op dinsdag 27 maart 2007 om 14:28

  Blegh, ik snap hun niet, waarom tiefe ze Maan eruit..
  maarja Maan, meid je ken je passie vervullen door gewoon fotoshoots te laten houwen, en dan ben je heus wel op den duur goed genoeg om door te breken in je eigen style

 2. pamela
  pamela schreef op dinsdag 27 maart 2007 om 17:14

  Maan en Bengu jullie zijn geweldig, echt fucking minder dat ze jullie eruit hebben gestuurd. Snap er echt niks van.

 3. sara
  sara schreef op vrijdag 30 maart 2007 om 14:58

  hoi i weet absoluut niets vabn mode, maar toch wil ik ff zegge dat ik vind dat Kim moet winnen, ze is net als ik Slechthorend en het wordt tijd dat er meer mensen zijn die weten wat slechhrhorendheid is, ze kan als ze wint als voorbeeld dienen voor alle andere gehoorgestoorde in Nederland.
  Zet hem op Kim!

 4. jennifer
  jennifer schreef op maandag 9 april 2007 om 21:57

  kan iemand mij vertellen hoe dat liedje heet op het einde van aflevering 5 als sabrina samen met een blond meisje voor Yfke staat bij de eliminatie en dan valt het blonde meisje af(ik weet niet hoe ze heet )

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.877 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord