Elja Trum

Hollands Next Top Model; Seizoen 2 - Aflevering 9

maandag 7 mei 2007, 23:41 door | 20.623x gelezen | 74 reacties

De laatste uitzending voor de finale was eigenlijk voornamelijk een terugblik op de vorige afleveringen. Gelukkig wel met een boel nieuwe beelden die in de eerdere uitzendingen niet getoond waren, maar die zeker de moeite waard waren. Daarnaast kregen we ook een kijkje in het dagelijks leven van de drie finalisten.

Persoonlijk miste ik de gebruikelijke fotoshoot wel. Toch iets waarvoor ik altijd net dat extra beetje aandacht heb. Het kijkje in het dagelijks leven van de modellen in spe liet wel heel duidelijk de meer herkenbare menselijke kant zien. Geen gillende imitatie amerikaantjes die bij elke onthulling rondspringen, maar gewoon girls next door.

Volgende week is het dan eindelijk zover; de finale. Tijdens een live finale show (dus de uitslag kan niet eerder uitlekken, ondanks dat sommige bezoekers hier dat denken) mogen de finalistes hun kunsten vertonen op de catwalk. Een gevulde zaal fans is aanwezig om te toe te juigen. Hopelijk wordt daarvoor ook, net als vorige seizoen, nog een shoot gehouden.

HNTM 2 finalisten; copyright Marcel van der Vlugt
De finalisten; Marcel van der Vlugt

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege Black Friday én de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je vanwege Black Friday nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

74 reacties

 1. :
  :) schreef op dinsdag 8 mei 2007 om 08:30

  die blonde is te oud teminste zo ziet ze er uit kim lekkerding^^

 2. :D
  :D schreef op dinsdag 8 mei 2007 om 11:59

  Go Kim Go Kim :D:D HOT!!
  sabrina is echt NOT!!
  crista is ook wel Hot

 3. terwiel
  terwiel schreef op dinsdag 8 mei 2007 om 12:02

  Heb gisteren met afgrijsen naar de aflevering gekeken. Mijn absolute favoriete meisje werd vorige week door de jury geëlimineerd en nu zitten diezelfde "vakkundige" juryleden opgescheept met drie nietszeggende, middelmaatse modellen die nog niet voor de helft het charisma en talent van een Bodil hebben. Maar ja, dat komt ervan...
  Bovendien vind ik het belachelijk en laf dat men eerst zelf dood en verderf zaait in de groep meiden en dan de finale-beslissing aan de kijkers overlaat. Waarschijnlijk moet er nog het nodige verdient worden aan de telefonische reacties.

 4. gast schreef op dinsdag 8 mei 2007 om 12:47

  wie heeft er nou gewonnen? ik heb gister niet gekeken.ik hoop kim.ze is de adriana lima van nederland.iig geen christa, want anders heb je weer zon typisch hollandse meid met blond haar en blauwe ogen.sabrina is te gewoon.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.877 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord