CYBER  MONDAY - 50 euro korting + gratis de Flitsbijbel! Word nu lid!
Elja Trum

Hollands Next Top Model; Seizoen 3

donderdag 11 oktober 2007, 23:39 door | 35.517x gelezen | 11 reacties

Aanstaande maandag, 15 oktober, begint seizoen 3 van Hollands Next Top Model. Opnieuw strijden 12 geselecteerde jongedames voor deze titel. Model, schrijfster en actrice Daphne Deckers neemt de presentatie in dit nieuwe seizoen over van Yfke Sturm. Over de presentatie kunsten van Yfke werd tijdens de vorige seizoenen behoorlijk gediscuseerd. We zijn dan ook benieuwd of Daphne het er beter vanaf gaat brengen, maar gezien haar ervaring als tv-presentatrice zal dat wel goed zitten.

Ook in de jury is een en ander verandert. Nieuw zijn fotograaf Philip Riches en stylist Bastiaan Van Schaik. Beiden zijn blijkbaar niet onbekend in de wereld van fashion en beauty, maar wanneer een fotograaf geen eigen site heeft vind ik dat toch een tekort koming. Bastiaan daarintegen heeft zelfs een weblog. Benieuwd wat daar de komende tijd over Hollands Next Top Model in komt te staan.

Volgens programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 5 wordt het nieuwe seizoen extremer dan de voorgaande edities. De sessies en opdrachten worden zwaarden en er zijn een aantal sterke persoonlijkheden geselecteerd. In deze eerste aflevering zal de voorselectie centraal staan.

Voor ons fotografen is de serie natuurlijk vooral interessant vanwege de fotoshoots. Het blijft altijd leuk een kijkje te krijgen in hoe een bepaalde fotograaf een shoot aan pakt.

Hollands Next Top Model begint aanstaande maandag; 20:30 tot 21:30, bij RTL 5.
Mocht je de uitzending op maandag missen dan kun je de herhaling bekijken op dinsdag (RTL 8) of zaterdag (RTL 5).

Een aantal stiekum genomen foto's tijdens de opname van de nieuwe serie zijn reeds opgedoken in het FOK!-forum. Schijnbaar zit ook Anna van het televisieprogramma Dames in de dop in de eindselectie van twaalf meiden. De overige kandidaten zijn Shardene, Carmen, Sophie, Iris, Cicilia, Lily, Cecile, Anne, Monique, Nana en Kassandra.

Hollands Next Top Model

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

11 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op maandag 15 oktober 2007 om 21:46

  Zojuist was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Hierin werd voornamelijk teruggeblikt op de vorige twee seizoenen. Opzich wel grappig om weer even te zien. Het valt zo ook wel extra op dat Sylvia en Kim zo op elkaar lijken (qua gedrag en uiterlijk).

  Volgende week begint de nieuwe serie eigenlijk pas echt. Het belooft weer een kippenhok van jewelste te worden.

 2. gast schreef op donderdag 18 oktober 2007 om 16:28

  Monique is puur natuur! Echt een schoonheid die in het dagelijks leven geen make up nodig heeft.

 3. km
  km schreef op woensdag 24 oktober 2007 om 18:29

  Dames uit de dop, anna moet winnen :D !
  ze is de mooiste eruit !

 4. km
  km schreef op woensdag 24 oktober 2007 om 18:29

  ze is natuurlyk en heeft geen makeup nodig = anna
  & monique is ook wel mooi.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.208 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord