Elja Trum

Hollands Next Top Model; seizoen 4

maandag 31 maart 2008, 09:24 door | 27.468x gelezen | 11 reacties

Vanavond begint weer een nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model. Het vierde seizoen alweer. De selectie van de aanstaande modellen is ditmaal anders verlopen. In plaat van het uitnodigen van honderden meisjes zijn ze op straat gaan zoeken naar geschikte kandidaten. Uiteindelijk zijn er elf modellen geselecteerd om mee te doen in de strijd om Hollands Next Top Model; Seizoen 4.

Uiteraard doet RTL nog geen uitspraak over de aanstaande modellen, zelfs de officiele website is nog niet bijgewerkt voor het nieuwe seizoen. De website Blog.nl wist echter twee kandidaten te achterhalen; Jennifer en Maj-Britt.

Daphne Deckers blijft ook dit seizoen de presentatie doen, in de jury zitten opnieuw Mariana Verkerk, Rosalie van Breemen en Philip Riches. Ook coach Bastiaan van Schaik is weer van de partij. Er zijn ook twee nieuwe aanwinsten: Hilmar Mulder (hoofdredacteur Grazia) en Thijs Willekes (beauty coach).

Thijs is de vervanger van Hildo Groen en Hilmar vervangt Karin Swerink, hoofdredacteur van Glamour. Bij de eerste drie seizoenen was een cover van de Glamour één van de hoofdprijzen. Nu is dat voor het blaadje Grazia.

De eerste photoshoot is meteen weer interessant; pikant gekleed poseren met twee naakte mannen. Anders dan bij het derde seizoen worden de twaalf dit keer ondergedompeld in weelde. de reis schijnt dit keer naar Bangkok, Thailand te gaan.

Holland's Next Topmodel; seizoen 4 is vanaf maandagavond 20:30 uur te zien bij RTL 5. De promotiefilm voor HNTM 4 is hier te vinden.

Hollands Next Top Model; Seizoen 4


Bron: Zappen.blog.nl

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege Black Friday én de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je vanwege Black Friday nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

11 reacties

 1. Peter van Veen
  Profiel  Peter van Veen schreef op maandag 31 maart 2008 om 11:24

  Ben benieuwd, de vorge series waren wel grappig om te zien.

 2. anoniem
  anoniem schreef op maandag 31 maart 2008 om 21:35

  Ben benieuwd

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op maandag 31 maart 2008 om 22:28

  In tegenstelling tot wat de promo deed vermoeden werden de modellen toch niet echt van straat geplukt. Van de circa dertig kandidaten kwamen er vier van de straat. Er zitten weer een aantal aardige modellen tussen en uiteraard ook de nodige modellen waar ik zo op het eerste gezicht niks mee heb.

  De roodharige Danielle staat me wel aan, rood haar blijf ik toch leuk vinden op foto’s. Tijd om toch ook eens een leuk roodharige model uit te nodigen voor een shoot.

  Rare actie trouwens, het verderop in de aflevering vervangen van twee modellen die eerder afgevallen zouden zijn. Ook flauw dat er geteased wordt met de sexy shoot, maar dat die pas volgende aflvering te zien is. Wel humor overigens; bezwaar tegen naakt en dan doelen op de mannelijke modellen die meedoen in de shoot. Een beetje zoals naakt fotograferen en dat dan de fotograaf uit de kleren gaat. knipoog

 4. gast schreef op maandag 31 maart 2008 om 22:36

  ben ook benieuwd vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.872 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord