De van oorsprong Poolse [url=http://www.patrykrebisz.com/]Patryk Rebisz[/url] woont in New York en werkt hard aan zijn carrière als filmmaker. De door hem in 2005 geschoten korte film is al eerder op veel sites besproken, maar voor wie hem tot nog toe gemist heeft is het een absolute aanrader! Patryk heeft de gehele film (4:30 minuten) namelijk geschoten met een (van een vriend geleende) Canon 20D fotocamera. Met een snelheid van vijf opname per seconden kan daarmee maximaal 12 seconden achtereenvolgens geschoten worden. Een hele uitdaging dus om daar een fatsoenlijke film mee te maken.">
Elja Trum

Korte film geschoten met Canon 20D

zaterdag 4 november 2006, 21:00 door | 6.959x gelezen | 0 reacties

De van oorsprong Poolse Patryk Rebisz woont in New York en werkt hard aan zijn carrière als filmmaker. De door hem in 2005 geschoten korte film is al eerder op veel sites besproken, maar voor wie hem tot nog toe gemist heeft is het een absolute aanrader!

Patryk heeft de gehele film (4:30 minuten) namelijk geschoten met een (van een vriend geleende) Canon 20D fotocamera. Met een snelheid van vijf opname per seconden kan daarmee maximaal 12 seconden achtereenvolgens geschoten worden. Een hele uitdaging dus om daar een fatsoenlijke film mee te maken.

Between You and Me is de naam van de film. Het verhaalt over een jonge vrouw die foto's aan het maken is in de stad en daar overvallen wordt. Een voorbijganger ziet het gebeuren en schiet haar te hulp..

Patryk heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt, de film bestaat uit veel verschillende en vaak lastige lichtomstandigheden. Absoluut een knap staaltje werk.

(c) Patrick Rebisz
Opname van de Making Of

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord