De van oorsprong Poolse [url=http://www.patrykrebisz.com/]Patryk Rebisz[/url] woont in New York en werkt hard aan zijn carrière als filmmaker. De door hem in 2005 geschoten korte film is al eerder op veel sites besproken, maar voor wie hem tot nog toe gemist heeft is het een absolute aanrader! Patryk heeft de gehele film (4:30 minuten) namelijk geschoten met een (van een vriend geleende) Canon 20D fotocamera. Met een snelheid van vijf opname per seconden kan daarmee maximaal 12 seconden achtereenvolgens geschoten worden. Een hele uitdaging dus om daar een fatsoenlijke film mee te maken.">
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Korte film geschoten met Canon 20D

zaterdag 4 november 2006, 21:00 door | 7.330x gelezen | 0 reacties

De van oorsprong Poolse Patryk Rebisz woont in New York en werkt hard aan zijn carrière als filmmaker. De door hem in 2005 geschoten korte film is al eerder op veel sites besproken, maar voor wie hem tot nog toe gemist heeft is het een absolute aanrader!

Patryk heeft de gehele film (4:30 minuten) namelijk geschoten met een (van een vriend geleende) Canon 20D fotocamera. Met een snelheid van vijf opname per seconden kan daarmee maximaal 12 seconden achtereenvolgens geschoten worden. Een hele uitdaging dus om daar een fatsoenlijke film mee te maken.

Between You and Me is de naam van de film. Het verhaalt over een jonge vrouw die foto's aan het maken is in de stad en daar overvallen wordt. Een voorbijganger ziet het gebeuren en schiet haar te hulp..

Patryk heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt, de film bestaat uit veel verschillende en vaak lastige lichtomstandigheden. Absoluut een knap staaltje werk.

(c) Patrick Rebisz
Opname van de Making Of

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord