Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Marije Weterings

Photoshop Magazine; Nederlandstalig blad voor Photoshoppers

zaterdag 11 februari 2012, 20:36 door | 12.473x gelezen | 3 reacties

F&L Publishing Group, de uitgever van magazines als foodies, Auto Review en iCreate, heeft vanaf 14 februari 2012 wederom een nieuwe titel in de schappen liggen: Photoshop Magazine. Deze nieuwe titel is ontstaan door het samenvoegen van de magazines Photoshop Creative en Advanced Photoshop. Hiermee heeft F&L een magazine van 180 pagina's dat geschikt is voor zowel beginnende Photoshopper als ervaren professionals.

Het gloednieuwe Photoshop Magazine vertelt hoe Adobe Photoshop in elkaar steekt, wat de makkelijkste manier is om tot een bepaald resultaat te komen en hoe professionals te werk gaan. De vele handige workshops in het magazine zijn voorzien van een tot vijf sterren om de moeilijkheidsgraad aan te geven. Photoshop Magazine gaat tien keer per jaar verschijnen en kost in de losse verkoop 9,95 euro.

Compact Disk


Bijzonder is ook dat de compact disk onderdeel blijft uitmaken van het magazine. Daarop staan niet alleen de bronbestanden waarmee de workshops kunnen worden doorlopen, maar worden ook allerlei commerciŽle Photoshopadd-ons, stockfoto's en dergelijk gratis aangeboden. Naast de vele workshops staan er in elke editie ook meerdere achtergrondverhalen, in het eerste nummer bijvoorbeeld over het ontwerpen van logo's, schilderen met Photoshop Elements en het verbeteren van fletse foto's. Ook selecteert de redactie van Photoshop Magazine elke editie de leukste en handigste gadgets.

Online


Photoshop Magazine is online te vinden op photoshopmagazine.nl. Op deze site brengt de redactie met regelmaat Photoshopnieuwtjes, maar worden ook tips gegeven om foto's te bewerken of vind je verwijzingen naar bijzonder werk. Op die manier wil de redactie lezers met creatieve of professionele aspiraties inspireren met mooie voorbeelden. Photoshop Magazine is natuurlijk te volgen op twitter en Facebook.

Photoshop Magazine

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Marije Weterings

Over de auteur

Marije Weterings staat voor gevoel, creativiteit, passie en contact. Haar stijl laat zich omschrijven als chic, artistiek, hip en persoonlijk. Ze is gespecialiseerd in mode, reclame en bedrijfsfotografie en geeft tevens workshops en masterclasses reclamefotografie en interieurfotografie.

3 reacties

 1. tonv
  Profiel tonv schreef op zondag 12 februari 2012 om 01:11  | reageer

  Het heeft natuurlijk niets te maken met de inhoudelijke kwaliteit van het magazine maar tjonge wat een vormgeving die cover! Als (voormalig) designer gruw ik van het Barokke informatiebombardement maar misschien is dat juist wat de doelgroep aanspreekt.

 2. discocandy
  Profiel discocandy schreef op zondag 12 februari 2012 om 19:40  | reageer

  Ik ben het geheel met TonV eens. verschrikkelijk design.. een hoog computeridee gehalte (dus goedkoop)

  Ik wil niet negatief overkomen maar hoop echt niet dat het nog steeds zo'n copy, translate, paste magazine is.(maar verwacht van wel.)

 3. Donald Willemsen
  Profiel Donald Willemsen schreef op dinsdag 14 februari 2012 om 17:05  | reageer

  Ik ben al enige tijd abonnee van Photoshop Creative en vandaag het vernieuwde blad ontvangen. Ik beschouw me nog steeds als een beginnend Photoshopgebruiker en ik ben uitermate tevreden over het blad. Mij gaat het dan ook meer om de inhoud dan om de vormgeving. Ik kan het blad dus iedere (beginnend) photoshopper aanraden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.049 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord