Elja Trum

Realtime wereldwijd Instagram selfies bekijken

zondag 13 april 2014, 23:18 door | 3.927x gelezen | 0 reacties

Selfies zijn behoorlijk populair. Zo populair dat er constant nieuwe selfies op internet geplaatst worden. Je zou gek worden als je ze allemaal achter elkaar door zou bekijken. Of je er echt gek van wordt? Dan kun je nu zelf uitproberen met Selfeed.

Deze site zegt namelijk real-time selfies te laten zien die op Instagram geplaatst worden. Dat zijn er zoveel dat elke selfie nog geen seconde in beeld is. Geen site dus om te bekijken als je niet zo goed tegen flikkerend beeld kunt.

Selfeed

Overigens doet de site niet werkelijk wat er beloofd wordt. In feite worden er -op het moment dat je de pagina opent- zo'n 60 verschillende selfies aangeroepen. Deze worden steeds achter elkaar opnieuw getoond. Om echt steeds nieuwe seflies te zien moet je dus regelmatig even de pagina verversen.

Het concept blijft natuurlijk wel grappig; het idee dat er wereldwijd 24 uur per dag, zeven dagen per week zoveel selfies worden gemaakt dat je ze niet eens allemaal kunt bekijken.

Bron: Petapixel

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord