Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting ťn inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Tweede Fotoweek start 12 september

zaterdag 30 augustus 2014, 14:25 door | 4.553x gelezen | 0 reacties

Vanaf 12 september is het Fotoweek. Er valt dan tien dagen lang van alles te beleven voor iedereen die van foto's en fotograferen houdt. Het thema van deze editie is 'Kijk! Mijn Geluk'. Samen met fotografen (professionals en amateurs), fotoclubs, musea, fotowinkels, bibliotheken en boekhandels worden activiteiten in het hele land georganiseerd.

Fotoweek

Het is de tweede keer dat de Fotoweek gehouden wordt. Gedurende tien dagen kun je onder andere exposities bezoeken, fotografie workshops volgen en op de foto gaan bij fotografen in de buurt. Ook worden er verschillende fotowedstrijden georganiseerd.

Kijk hier voor het volledige programma.

Fotograaf des Vaderlands


Fotoweek benoemt ook elk jaar een 'Fotograaf des Vaderlands'. Vorig jaar was dat Ilvy Njiokiktjien en dit jaar neemt Koen Hauser (1972) de eer over. In Hauser ziet Stichting Fotoweek een fotograaf die als geen ander autonoom werk en commerciŽle fotografie met elkaar weet te combineren. Door zijn onderzoekende houding maakt hij mensen bewust van de betekenis van fotografie in hun leven.

Als ambassadeur van de fotografie zal hij veelvuldig optreden in de media. Voor Fotoweek maakt Hauser een fotoserie in het thema 'Kijk! Mijn Geluk' die tijdens Fotoweek (12 - 21 september 2014) wordt onthuld en te zien zal zijn tijdens het internationale fotografiefestival BredaPhoto.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.122 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord