Elja Trum

Vara's Kassa beoordeelt foto's op canvas

dinsdag 8 april 2008, 08:36 door | 45.756x gelezen | 11 reacties

Afgelopen zaterdagavond was er bij Vara's Kassa een item over foto's op canvas. Collegablogger Jeroen was aanwezig om de doeken op kwaliteit te beoordelen. De kwaliteit van de doeken liep flink uiteen en eigenlijk bleek geen enkel doek perfect te zijn.

Uit de test komt de HEMA uiteindelijk als beste uit de test. Helaas is de HEMA in deze test ook de duurste. Op de tweede plaatst staat Imagetoart. Jammer dat Canvascompany niet meegenomen is in de test. Zij kwamen er bij eerder testen goed uit en zouden hier dus een mooie aanvulling kunnen zijn.

De uitzending is hier terug te zien voor iedereen die het gemist heeft. Best een aardig item. Altijd handig om te weten, mocht je van plan zijn een foto op canvas af te laten drukken.

Screenshot Kassa Canvas test


Met dank aan Marjan en Bart voor de tip!


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

11 reacties

 1. botter17
  Profiel botter17 schreef op dinsdag 8 april 2008 om 18:55

  Leuke commerciele opsteker voor de HEMA. En het werkt; ik heb gelijk een 75x100 canvas besteld bij de HEMA.

 2. Patricia
  Patricia schreef op dinsdag 8 april 2008 om 22:30

  Tip: Bij Expo (o.a. in Rotterdam) kunnen ze direct een foto op canvas laten drukken. Ik ben geen expert, maar volgens mij is het ook nog van goede kwaliteit!

 3. Henk
  Henk schreef op dinsdag 8 april 2008 om 23:45

  Jammer dat profotonet en wat andere leveranciers niet mee is genomen in de test. Het lijkt zo weer een commercieel onderonsje van een aantal grote adverteerders in het publieke bestel waarvan de vara ook onderdeel van is en graag de centjes van wil vangen. Voor mij is de test niet geslaagd en een vakkundige jury dient zeker uit meerdere personen te bestaan!

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 9 april 2008 om 00:15

  @Botter17; Ik ben benieuwd of ie naar wens gaat zijn. vrolijk

  @Patricia; Da's handig, een canvas klaar terwijl je wacht service..

  @Henk; Inderdaad jammer dat er niet nog wat meer leveranciers meegenomen zijn, maar je moet natuurlijk ergens een grens trekken. Overigens bestond de jury uit twee personen, ook nog een vrouwelijke fotograaf. Daarbij werden in het filmpje een aantal minpunten getoond waarbij je als kijker zelf ook duidelijk kon zien welke beter was.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord