Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Woensdag start Het Perfecte Plaatje 2018

maandag 29 oktober 2018, 12:24 door | 4.076x gelezen | 4 reacties

Aanstaande woensdagavond start het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje om 20:30 op RTL4. In dit programma strijden BN'ers in een afvalrace om de hoofdprijs: een reportage in National Geographic Traveler.

Het Perfecte Plaatje 2018


De BN'ers die dit jaar van start gaan zijn Ryanne van Dorst, Marlijn Weerdenburg, Ruben van der Meer, Mari van de Ven, Lieke van Lexmond, Jim Bakkum, Patty Brard en Herman den Blijker.

Het programma wordt opnieuw gepresenteerd door Tijl Beckand. Ook zien we William Rutten en Cynthia Boll weer terug in de jury.

In het programma worden er in elke aflevering twee fotoshoots gedaan. Na afloop van de shoot en keuze van de beste foto's door de deelnemer zelf wordt het resultaat beoordeeld door de jury. Vervolgens valt er dan een BN'er af.

Het Perfecte Plaatje is gedurende acht weken elke woensdag te volgen op RTL4 om 20:30. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar een expositie worden georganiseerd in het Museum Hilversum. Canon is opnieuw hoofdsponsor van het programma.

Ik heb wel weer zin in dit nieuwe seizoen. Het programma is vooral vermaak, maar je kunt er zeker ook inspiratie mee opdoen voor een nieuwe shoot. Wat mij betreft een aanrader om te kijken!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

4 reacties

 1. Hay Herben
  Hay Herben schreef op dinsdag 30 oktober 2018 om 15:38  | reageer

  Hoe kun je dit nou een aanrader noemen, als er nu eens gewone Nederlandse inwoners aan mee deden zou ik nog ja zeggen, maar BNers zijn toch de laatste die je in het dagelijkse leven met een camera ziet lopen. Als je diezelfde apparatuur eens aan gewone inwoners ter beschikking stelt krijg je ook mooie foto`s en eerlijker. Ik kijk er in ieder geval nooit naar. groetjes Hay

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 30 oktober 2018 om 16:31  | reageer

  @Hay; Ik heb me prima vermaakt met de eerste twee seizoen, dus waarschijnlijk bevalt deze derde ook weer prima. Uiteraard is het niet voor iedereen wat ie leuk vind om te kijken.

 3. Gerard Bolhuis
  Profiel Gerard Bolhuis schreef op woensdag 31 oktober 2018 om 17:56  | reageer

  'Opvallende' cast deze keer

 4. Robert Vogels
  Robert Vogels schreef op vrijdag 2 november 2018 om 09:59  | reageer

  Erg jammer dat de fotografie op deze manier (met deze mensen) op tv gebracht wordt. Maar smaken verschillen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.137 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord