Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

CameraNU.nl is gouden sponsor van Het Flevo-landschap

zaterdag 10 maart 2018, 13:31 door | 4.225x gelezen | 1 reactie

Fotospecialist CameraNU.nl van Urk is de nieuwe trotse sponsor van Het Flevo-landschap. Als gouden sponsor steunt het bedrijf de ontwikkeling en het beheer van natuurgebieden in Flevoland. In de polder hebben wij prachtige natuur, dat moet zo blijven, vertelt commercieel manager Henri van Rheenen van CameraNU.nl.

Van onze klanten gaat een grote groep graag naar de polder om in de natuur hun hobby, fotograferen of dieren bezichtigen, uit te oefenen, legt Henri van Rheenen uit.

Goudensponsor


Daarom vinden wij het vanuit CameraNU.nl belangrijk dat de natuur in Flevoland goed en netjes wordt onderhouden. Zo blijft het een mooi gebied waar onze klanten heen kunnen gaan om mooie
beelden te maken
.

Volgens de commercieel manager is het bedrijf, dat onder andere camera's, telescopen en verrekijkers verkoopt, erg gesteld op de natuur in Flevoland.

In Lepelaarplassen en in Natuurpark Lelystad heb je bijvoorbeeld veel unieke vogelsoorten en groot wild, die je goed kan benaderen en mooi op de foto kan zetten. Dat is heel bijzonder en daar helpen wij graag aan mee, om dat in stand te houden.

Martin Jansen, directeur van Het Flevo-landschap, is erg verheugd dat CameraNU.nl gouden sponsor is geworden. Veel natuurliefhebbers fotograferen of hebben een verrekijker. Wij gaan op zoek naar samenwerkingsverbanden waar ook deze doelgroep voordeel bij heeft. Zo organiseren we op 6 mei samen een kijkersdag in het Natuurpark.

Over stichting Het Flevo-landschap


Stichting Het Flevo-landschap is de particuliere natuurbeschermingsorganisatie van Flevoland en is opgericht in 1986 en heeft 56 natuurgebieden met in totaal ruim 6.000 hectare Flevolandse natuur in eigendom.

De stichting beheert gebieden en cultureel erfgoed, waaronder de Lepelaarplassen en Pampushout bij Almere, Natuurpark Lelystad en het Werelderfgoed Schokland (UNESCO).

Samen met ruim 12.000 begunstigers en 140 vrijwilligers zorgt Het Flevo-landschap ervoor dat het Flevolandse landschap behouden blijft en mensen ervan kunnen blijven genieten.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. Robert Vogels
    Robert Vogels schreef op dinsdag 13 maart 2018 om 15:23  | reageer

    Dat is een leuk initiatief van camera.Nu !
    Mooie winkel overigens met personeel die verstand van zaken heeft voor een ieder en elk budget.
    Met fotoschietgroeten Robert.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Natuurfotografie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord