Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Redactie

De passie van Marsel - natuurfotografie

dinsdag 10 juli 2018, 16:32 door | 2.718x gelezen | 0 reacties

CameraNU.nl is gestart met een nieuw contentconcept waarbij ze starten met het thema natuur. Ze starten met prijswinnend fotograaf Marsel van Oosten.

In meerdere informatieve (video)verhalen willen ze de lezer verder helpen met natuurfotografie. Ze vertellen over de passie van de fotograaf en tot stand koming van zijn favoriete foto!


Leer alles over natuurfotografie


Die ene natuurfoto waarnaar je blijft kijken... hoe maak je die nu? Wat moet je doen om juist díé plaat te schieten waarmee jij je onderscheidt van anderen?

CameraNU.nl neemt je mee met het verhaal van prijswinnend natuurfotograaf Marsel van Oosten. Gebruik zijn tips als inspiratie om zelf de mooiste natuurfoto's te maken.

Tijdens zijn werk in de reclamewereld werd Marsel dusdanig enthousiast over fotografie dat hij als natuurfotograaf startte.

Hij vertelt hoe hij een succesvolle carrière heeft opgebouwd, waarbij hij tegenwoordig naar alle uithoeken van de wereld reist om bijzondere foto's te maken. Toch hoef je niet ver van huis te gaan voor unieke plaatjes.

Bijzondere landschappen en wilde dieren vind je ook volop in Nederland! Marsel geeft je dé tips voor natuurfotografie in eigen land.

Verder vertelt Marsel wat je moet doen om een geslaagde nachtfoto te maken. Hij legt uit hoe hij voor Nikon in Namibië en Botswana te werk ging. Nachtfotografie gaat niet alleen maar om de sterren, die zijn een bonus.

Wil je weten hoe hij de grootste uitdaging van nachtfotografie aanpakte en hoe je een goede natuurfoto maakt? Laat je dan inspireren door dé 6 tips van Marsel van Oosten... en maak voortaan zelf ook mooie natuurfoto's!

Bekijk meer over natuurfotografie op de CameraNu site.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Natuurfotografie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.032 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord