Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

CameraNU.nl beste fotowinkel volgens Consumentenbond

dinsdag 16 juli 2019, 21:12 door | 3.212x gelezen | 0 reacties

CameraNU.nl is de beste fotowinkel van Nederland. Dat maakte de Consumentenbond bekend na een onderzoek onder 8600 mensen die online aankopen doen.

CameraNU.nl scoort gemiddeld een 9.2 bij de webwinkels voor elektrische apparaten en is daarmee tweede in deze categorie, net na Coolblue.nl.

Consumentenbond Podium


De uitslag zegt veel over de goede reputatie van ​CameraNU.nl​ als foto- en videospecialist van Nederland. Alle medewerkers delen de passie voor fotografie en hebben kennis van de techniek en de apparatuur. De winkel staat bekend om zijn hoge klanttevredenheid, goede service en snelle dienstverlening.

Dit komt dan ook naar voren in het onafhankelijke onderzoek van de Consumentenbond. CameraNU.nl onderscheidt zich van de eerstvolgende fotowinkel onder meer met de klantenservice, retourprocedure, beloofde levertijd en het prijsniveau.

Klantenservice


De score van de klantenservice van CameraNU.nl is goed voor een gedeelde eerste plaats met Coolblue.nl. In het onderzoek geeft 91% van de klanten aan tevreden te zijn over de klantenservice van CameraNU.nl.

Retourprocedure


Ook op het gebied van retouren krijgt CameraNU.nl een uitstekend cijfer; 93% van de online klanten is tevreden over het retourproces. Voor Richard Simmelink, Teamleider Klanttevredenheid bij CameraNU.nl, een geweldige erkenning voor zijn afdeling.

Aandacht, oog en oor voor de klant wordt gewaardeerd. En dat is heel gaaf om op deze manier bevestigd te zien worden, vindt Richard. En we blijven zoeken naar verbetering.

Beloofde levertijd


In het onderzoek geeft 96% van de klanten aan tevreden te zijn over de levertijd die wordt beloofd op de website. Hiermee bevestigt het onafhanklijk onderzoek dat CameraNU.nl dť vertrouwde webshop is op het gebied van foto en video.

Prijsniveau


CameraNU.nl verkoopt alles wat je nodig hebt om de mooiste beelden te maken in alle prijscategorieŽn. Zo is het maken van mooie beelden voor iedereen toegankelijk.

Op het gebied van prijsniveau behoort CameraNU.nl tot de top van de elektronicamarkt. Dť foto- en videospecialist heeft 5% meer tevreden klanten wat de prijs betreft, ten opzichte van de eerstvolgende fotowinkel.

Consumentenbond  Scores


Over CameraNU.nl


CameraNU.nl wil beeldmakers inspireren, uitdagen en enthousiasmeren om zelf aan de slag te gaan. Via adviezen, workshops, lezingen, blogs, social media en video's wil CameraNU.nl kennis delen en iedereen in staat stellen nog mooiere beelden te maken.

We geloven er bij CameraNU.nl in dat het zien van mooie beelden bijdraagt aan het intenser herbeleven van mooie momenten.

Over het onderzoek


We winkelen massaal online, stelt de Consumentenbond. Er is keuze uit tienduizenden webshops. Welke winkels zijn favoriet en waarom?', wilde de bond weten. In totaal gaven 8600 mensen hun mening over de webshop waar ze recent nog een aankoop hebben gedaan.

De uitslagen hiervan heeft de Consumentenbond onderverdeeld in verschillende categorieŽn. CameraNU.nl is de beste fotowinkel bij de webshops voor elektrische apparaten. Naast fotowinkels in deze categorie vallen alle winkels die huishoudelijke en 'digitale' apparaten verkopen.

Coolblue.nl voert de lijst aan met een 9.3. CameraNU.nl eindigde als tweede met een 9.2. ​

Bekijk hier alle resultaten van het onderzoek van de Consumentenbond​.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord