Vakantiegeld binnen? Verbeter jouw fotografie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

CameraNU.nl opent winkel in Amsterdam

vrijdag 3 mei 2019, 20:10 door | 3.010x gelezen | 1 reactie

CameraNU.nl​ heeft deze week een nieuwe winkel in Amsterdam geopend. Door de overname van Foto Booms kan de foto- en videospecialist, gestart op Urk, klanten in de Randstad nog beter bedienen.

CameraNU.nl Amsterdam


In de afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om het pand aan de Van Woustraat 242 in Amsterdam om te bouwen naar een CameraNU.nl-winkel.

De komende maand zorgt het bedrijf ook voor de online integratie van FotoBooms binnen de webshop van CameraNU.nl.

Foto Booms is al 75 jaar een vertrouwd gezicht in Amsterdam en omstreken. Tim Potharst en zijn collega's gaan enthousiast aan de slag om deze reputatie onder de vlag van CameraNU.nl voort te zetten.

'Net als CameraNU.nl hebben wij passie voor fotografie en kennis van de producten. Op deze manier kunnen we de klanten op een toegankelijke manier verder helpen', aldus Tim.

De vestiging in Amsterdam is de eerste volwaardige CameraNU.nl-winkel buiten Urk. Verder heeft de foto- en videospecialist een verregaande samenwerking met CameraTools (Apeldoorn) en City Foto (Eindhoven). CameraNU.nl sluit niet uit dat er op korte termijn meerdere nieuwe vestigingen volgen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. gast schreef op woensdag 8 mei 2019 om 11:30

    Let op het is wel betaald parkeren in de van Woustraat.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.405 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord