Elja Trum

Canon opent eerste Experience Center in Canada

donderdag 17 januari 2013, 22:59 door | 5.551x gelezen | 2 reacties

Apple heeft er al jaren veel succes mee; prachtige winkels waar je het product niet alleen kunt kopen, maar ook uitgebreid kunt ervaren. Canon ziet blijkbaar wel wat in het idee en heeft nu in Canada de eerste Canon Experience Center geopend.

Canon experience center

Op ruim 600 vierkante meter worden alle beeldproducten van Canon (van compactcamera en printers tot spiegelreflex en videocamera's) getoond en kun je er mee spelen. Uiteraard is er ook deskundig personeel aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden.

Op een metersgroot aanraakgevoelig scherm kun je gemaakte foto's interactief bekijken die je gemaakt hebt in de goed uitgeruste aanwezige studio. Ook is er ruimte voor seminars, demo's en workshops. Fotografie site 500px.com verzorgt een fotogalerij in de winkel waarin het werk van Canon fotografen uit de regio te bewonderen is.

Canon experience center2

Overigens gaat Canon niet direct vanuit het centrum producten verkopen. Het is de bedoeling dat de medewerkers je naar winkels verwijzen waar de apparatuur aan te schaffen is. Mocht je toevallig in Calgary, Canada zijn dan kun je als echte Canonian een bezoekje aan het Experience Center niet overslaan.

De komende periode moeten er over de hele wereld Canon Experience Centers verschijnen. Helaas is nog niet bekend of en zoja, wanneer er in Nederland ook een centrum opent. Het lijkt mij dan in elk geval een bezoekje meer dan waard.

Bron: Petapixel


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op vrijdag 18 januari 2013 om 16:24

  Ziet er sjiek uit inderdaad! Dat je er niet kan kopen vind ik dan wel weer bijzonder. IJzer smeden als het heet is, zou je toch zeggen...!

 2. Chris Janssens
  Chris Janssens schreef op dinsdag 22 januari 2013 om 14:53

  Spijtig, een jaartje te laat. In juni 2012 was ik daar en ik zou het zeker bezocht hebben.Ziet er knap uit!
  Groetjes
  Chris

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.324 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord