Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Canon organiseert de EOS Discovery Tour

dinsdag 2 oktober 2007, 23:26 door | 5.780x gelezen | 3 reacties

Canon EOS DiscorveyCanon organiseert de komende maanden voor de tweede maal de EOS Discovery Tour. Dit is een serie gratis seminars over fotografie gericht op amateur en semi-professionele fotografen. De toer doet een aantal Europese steden zoals Brussel, London, Parijs, Madrid, Warschau, Rome, Dusseldorf, Milaan en ook ons eigen Utrecht aan. Tijdens de show wordt advies gegeven door professionele fotografen en kun je werken met de nieuwste canon camera's en objectieven. Op 3 en 4 november staat de show in de Central Studio's in Utrecht.

Gastfotografe is Patricia Steur. Haar fotografische interesses variëren van portretten van beroemdheden tot tribal tattoos, van rock & roll tot royalty. Ook heeft ze een aantal boeken uitgebracht. Patricia zal unieke tips en trucs laten zien om de fotografiekennis van de aanwezigen nog wat extra op de vijzelen.

Ook Adobe en Apple zijn op EOS Discovery aanwezig. Zij zullen aansluitend op elke show een presentatie geven en daarnaast ook aanwezig zijn in de ‘touch & try’ ruimte. Adobe presenteert hun nieuwe Lightroom software en ze laten hierbij uiteraard de nodige tips & trucs zien. Apple toont hun versie 1.5 van hun Aperture software 1.5.

In Utrecht zullen er 4 EOS Discovery shows plaatsvinden en het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via de speciale website. Deze site bevat tevens meer details over het evenement, het tijdsschema, een fotogalerie en animaties geschoten met de EOS-1D Mark III (10 beelden per seconde).

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 3 oktober 2007 om 08:31  | reageer

  De show wordt op beide dagen twee keer gegeven en duurt anderhalf uur. Op zaterdag van 14:30 tot 16:00 uur en van 18:30 tot 20:00 uur. Op zondag van 11:00 tot 12:30 en van 15:30 tot 17:00 uur.

  Zelf heb ik me ingeschreven voor de eerste show op zaterdag. vrolijk

 2. Willem
  Willem schreef op woensdag 3 oktober 2007 om 11:01  | reageer

  Cool, ik ben er zondagmiddag bij... ben benieuwd!

 3. René
  Profiel René schreef op woensdag 3 oktober 2007 om 11:44  | reageer

  Op de eerste show zal ik er ook zijn. Bedankt voor de tip!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord