Actie: Online cursussen + gratis Xpozer 60 x 90 afdruk. 79,95 euro voordeel! Meer info of direct aanmelden
Elja Trum

Foto's maken via je horloge

vrijdag 12 juni 2015, 19:18 door | 3.598x gelezen | 1 reactie

Triggertrap biedt al jaren handige oplossingen om je camera vanaf afstand op creatieve manieren te ontsteken. Met Triggertrap Mobile sluit je (via een kabeltje van vier tientjes) je camera aan op je smartphone om zo je camera op het juiste moment af te laten drukken. Nu kan dat ook via je horloge.

Tenminste, als je een Pebble of Apple Watch hebt. Deze twee smartwatches worden nu ook door de software ondersteund. Leuk om te zien dat de Triggertrap software constant bijgewerkt wordt met de nieuwste ontwikkelingen.

In onderstaande video wordt de ondersteuning voor Wearables getoond.


De Apple Watch is overigens nog steeds niet te bestellen in Nederland. Wil je er eentje bemachtigen, dan moet je nu nog de beschikking hebben over een adres in een land waar de Watch al wel te koop is. De Pebble kun je wel al gewoon in Nederlandse winkels aanschaffen.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Klaas Jager
    Klaas Jager schreef op dinsdag 16 juni 2015 om 17:58

    Wat een grote onzin. Met een gewone afstandsbediening kan dit ook allemaal

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.344 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord