Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Leica Mini M wordt 11 juni aangekondigd

vrijdag 24 mei 2013, 08:19 door | 5.107x gelezen | 1 reactie

Leica heeft op haar site een nieuw product geteased; de Leica Mini M. Om te weten wat deze mini Leica precies is zullen we nog tot 11 juni moeten wachten, maar Leica plaats de nieuwe camera tussen de bestaande Leica M en de Leica X2 (in de teaser 'micro M' genoemd).

Leica m mini announcement

Logischerwijs zou het dus gaan om een compactere en goedkopere versie van de Leica M rangefinder camera. Volgens de site Leica Rumors zou het bij deze nieuwe Leica niet gaan om een Panasonic met het Leica merkje erop en een hoger prijskaartje, maar echt om een Leica camera gemaakt in Duitsland.

Nieuwsgierig naar de nieuwe camera? Leica nodigt je uit om je in te schrijven op hun nieuwsbrief en als eerste te horen over de nieuwe Leica M Mini op 11 juni. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon Photofacts blijven volgen..

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. RH Boks
    RH Boks schreef op maandag 27 mei 2013 om 15:06  | reageer

    Er is niets mis met wat panasonic eigenschappen voor een Mini -M wel denk is het van uiterste belang dat de sensor full frame wordt. Voor goed gebruik van de bestaande M-objectieven. Mogelijk krijgt de Mini-M een vast (zoom) objectief met AF en wordt het een directe concurent van de Sony RX-1. Deze laatste optie zou zeker zoden aan de dijk zetten en een interessante camera zijn die iets toevoegd.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord