Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Micron wil Lexar bedrijfsonderdeel verkopen

dinsdag 4 juli 2017, 19:38 door | 3.434x gelezen | 0 reacties

Micron wil stoppen met de retail-activiteiten van Lexar. Lexar staat bekend om zijn opslagproducten zoals geheugenkaartjes, usb-flashdrives en kaartlezers.

Sinds 2006 was Lexar onderdeel van Micron. Het kan zijn dat Lexar op de markt blijft bestaan want Micron overweegt het deels of in zijn geheel te verkopen.

In een verklaring laat Micron weten zich te willen richten op hogere marktsegmenten, waarin meer omzetkansen liggen. Daarbij zegt Micron dat de mogelijkheden voor een verkoop van Lexar worden onderzocht.

Lexar stick


Micron zal bestaande klanten ondersteuning blijven bieden zolang het nog geen nieuwe eigenaar voor Lexar gevonden heeft. Klanten die Lexar-producten verkopen kunnen daarvoor het beste contact opnemen met hun Lexar-vertegenwoordiger.

In Nederland geldt dat consumenten voor garantie in eerste instantie aan dienen te kloppen bij de winkel waar zij het product gekocht hebben. De winkel is verantwoordelijk voor de garantieafhandeling.

Lexar werd in 1996 opgericht als een spin-off van Cirrus Logic. In 2006 werd het bedrijf ingelijfd door geheugenfabrikant Micron. Onder de Lexar-merknaam worden met name geheugenkaarten verkocht. Ook biedt het merk usb-sticks en geheugenkaartlezers aan.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord