Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting ťn inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Nikon opent winkel onderwater tijdens WK onderwaterfotografie

woensdag 20 mei 2015, 11:12 door | 4.477x gelezen | 1 reactie

De komende dagen wordt in de provincie Zeeland het Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie 2015 gehouden. Sponsor Nikon speelt daar leuk op in door tijdens het evenement een onderwaterwinkel te openen waar de Nikon Coolpix AW130 verkocht wordt.

Nikon Coolpix AW130


WK Onderwaterfotografie


Het Wereldkampioenschap onderwaterfotografie wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Vaak is dat in zonnige orden met kristalhelder water, maar ook in Nederland is er blijkbaar meer dan voldoende moois te fotograferen onder ons groenbruine water.

Gedurende twee wedstrijddagen kunnen de duikers in totaal 200 foto's inleveren met vijf verschillende thema's: Groothoek zonder een model, Groothoek met een model, Close-up foto zonder thema, Close-up foto met het thema kreeft en een foto van een vis.

Onderwaterwinkel


Nikon, sponsor van het WK onderwaterfotografie, verkoopt onderwater de nieuwe Coolpix AW130. Met deze schokbestendige camera kan tot 30 meter diepte gedoken worden, zonder onderwaterbehuizing te gebruiken.

Naast het bezoeken van de onderwater pop-up store, kunnen bezoekers van het WK in de Nikon duiktank een portret van zichzelf laten schieten of meedoen aan spelletjes of aan een onderwater selfie wedstrijd. Voor wie de Coolpix AW130 zelf wil testen in het Grevelingenmeer, is er een uitleenbalie waar de camera voor twee uur te leen is.

Wil jij de nieuwe Nikon Coolpix AW130 testen en een duik nemen in de onderwater pop-up store? Kom dan op 23 en 24 mei naar de Jachthaven van Scharendijke in Zeeland.

Alle foto's van de dag worden geplaatst op Nikonlife.eu.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. J.  Wijn
    J. Wijn schreef op dinsdag 26 mei 2015 om 19:15  | reageer

    Ik heb de voorganger ( nog geen jaar geleden op de markt gebracht) AW120.
    De foto kwaliteit valt mij enorm tegen, de video kwaliteit is goed. Het was de bedoeling dat ik deze camera ging gebruiken om in poelen amfibieën te filmen maar dat kun je vergeten daar de Nikon Wi-Fi-app. om deze camera d.m.v. een smart-Phone of tablet op afstand te bedienen alleen voor foto's werkt en je niet de videofunctie kunt bedienen. Voor mij dus een grote miskoop.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.155 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord