Michelle Peeters

Nikon-producten bekroond met de 'iF Design Award 2018'

zondag 25 februari 2018, 14:07 door | 2.372x gelezen | 0 reacties

Nikon heeft voor drie producten binnen hun productcategorie de 'iF Design Award 2018' ontvangen. De iF Design Awards zijn prestigieuze wereldwijde ontwerponderscheidingen die worden gesponsord door iF International Forum Design.

De winnende producten zijn:


Digitale spiegelreflex-camera: Nikon D850
De D850 is het nieuwste topmodel van Nikon en biedt full-frame fotografen de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid.

Het is een ideale camera voor fotografen die zonder uitzondering altijd geweldige beelden moeten leveren. De D850 blinkt uit op alle gebieden en is de perfecte camera voor professionele fotografen.

Nikon D850 24 70E front


Digitale spiegelreflex-camera: Nikon D7500
De D7500 is een geavanceerde digitale spiegelreflexcamera die veel van de innovaties van de gerenommeerde D500 in zich bergt, maar dan in een lichte, robuuste en minder dure body.

Dankzij de beeldsensor met 20,9 miljoen pixels, de processor en het grote ISO-bereik is het een capabel en veelzijdig instrument in de handen van een gepassioneerde fotograaf.

Nikon D7500 18 300 3.5 6.3G


Digitale compactcamera: COOLPIX W300
De COOLPIX W300 is een stevige digitale compactcamera die tot 30 m waterdicht is, schokbestendig is bij een val vanaf maximaal 2,4 m en bovendien geweldig presteert bij 4K UHD-filmopnamen.

Deze robuuste camera is uitgerust met intuÔtieve functies om actieopnamen te maken van activiteiten zoals wandelen, kamperen of skiŽn, maar is ook geschikt voor een dag op het strand.

Nikon COOLPIX  W300 OR front


iF Design Awards


De 'iF Design Awards' zijn prestigieuze wereldwijde ontwerponderscheidingen die worden gesponsord door iF International Forum Design GmbH. De onderscheidingen zijn ingedeeld in verschillende disciplines zoals product, communicatie en verpakking.

Dit jaar werden meer dan 6400 inzendingen uit 54 landen beoordeeld door gerenommeerde, onafhankelijke experts.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.175 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord