Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

OYPO beste fotomarktplaats volgens 'De Succesfactor’

dinsdag 3 februari 2015, 11:30 door | 1.645x gelezen | 3 reacties

De nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award heeft OYPO, waar ik ook werkzaamheden voor uitvoer, uitgeroepen tot branchewinnaar in de Schoolfotografiebranche. Als branchewinnaar dingt OYPO mee naar de Nationale Business Succes Award van 2015 die eind dit jaar in het televisieprogramma De Succesfactor wordt uitgereikt.

Zoals de nominatiecommissie het aangeeft: 'Gemak, kwaliteit en persoonlijke service staan bij OYPO voorop. Fotografen kunnen direct aan de slag, zonder software te installeren. Fotografen kiezen zelf de verkoopprijs van fotoproducten en/of downloads. Zo bepaalt de fotograaf zelf hoeveel hij verdient bij het verkopen van zijn foto's.'

Opnames De Succesfactor


OYPO in de krant, op radio en TV!


Op zondag 8 februari (komende zondag) om 13:00 uur zoomt het televisieprogramma De Succesfactor op RTL7 in op de succesfactoren van OYPO. Welke factoren zijn bepalend bij de snelle groei van dit bedrijf? In dit programma komen de mensen achter OYPO aan het woord.

De Succesfactor is een informatief programma dat andere ondernemers inspireert hun onderneming verder te ontwikkelen en succesvol te laten groeien.

Op 7 februari wijdt het Financieel Dagblad een pagina aan de branchewinnaars van de Succes Awards. Daarnaast zal OYPO op 6 en 7 februari vanwege de nominatie voor de Succes Award 2015 op BNR Nieuwsradio te horen zijn. De TV-uitzending De Succesfactor wordt op zaterdag 14 februari op RTL 7 herhaald.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. gast schreef op dinsdag 3 februari 2015 om 12:35  | reageer

  en verdiend!

 2. Gast
  Gast schreef op woensdag 4 februari 2015 om 00:06  | reageer

  Elja, doe jij ook niet werkzaamheden voor Oypo ? Als dat nog zo is is het wel zo zuiver om dat juist in zo'n artikel toch even te melden voor lezers. Even los van de inhoud, want lijkt me best verdiend.

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 4 februari 2015 om 00:18  | reageer

  Dat klopt, gast. Vandaar dat ik dat inderdaad ook in de eerste alinea genoemd heb. knipoog

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.057 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord