Elja Trum

Oypo verder onder de vleugels van Fujicolor

maandag 14 december 2015, 09:33 door | 3.379x gelezen | 2 reacties

Oypo, de dienst die fotografen ondersteunt bij de verkoop van hun foto's, heeft per 15 december een nieuwe eigenaar. Fujicolor Benelux gaat het team uit Eindhoven ondersteunen bij de verdere groei en het internationaal uitbreiden van de dienst.

Volgens Oypo zal er niks veranderen aan de dienstverlening. Ook de afdrukken zullen nog gewoon door Profotonet geleverd worden, zoals nu al jaren het geval is. Oypo wil hiermee ook dezelfde persoonlijke dienstverlening handhaven waarmee ze groot geworden zijn.

OYPO en Fujicolor


De oprichters van het bedrijf, Koen Lindner en Nic Limper, blijven aan als management en worden daarbij aangevuld door Antoon Nuiten, de directeur van Fujicolor Benelux.

De belangrijkste reden voor de overname zou het ondersteunen van de aanhoudende groei zijn. Oypo heeft meer nodig op het gebied van de IT en Fujicolor Benelux gaat dit bieden.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Michael
    Profiel  Michael schreef op maandag 14 december 2015 om 09:44

    Gefeliciteerd Koen en Nic!

  2. feman
    feman schreef op zondag 20 december 2015 om 10:12

    Gefeliciteerd met deze deal

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.319 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord