Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Polaroid foto's afdrukken met je iPhone

vrijdag 21 september 2012, 21:52 door | 6.993x gelezen | 1 reactie

Met je telefoon schiet je tegenwoordig super eenvoudig veel leuke foto's. Die foto's ook daadwerkelijk afdrukken schiet er echter al snel bij in. De foto's blijven meestal op je telefoon staan of worden geupload naar een online fotodienst of bijvoorbeeld Facebook. Met The Impossible Instant Lab kun je je digitale iPhone foto's afdrukken als Polaroid.

The Impossible Project, die er eerder al voor zorgde dat er weer fotopapier voor ouderwetse Polaroid camera's beschikbaar kwam, heeft een Kickstarter project gestart om je iPhone foto's snel op Polaroid afgedrukt te krijgen.

De benodigde 250.000 euro die ze daarvoor nodig dachten te hebben is inmiddels reeds ruimschoots gehaald; de teller staat op bijna een half miljoen. Onderstaande video werd gemaakt ter promotie van The Impossible Instant Lab.


Heb je een Android telefoon? The Impossible Project is aan het kijken of ze daar ook adapters voor kunnen maken. Vul deze enquête in om ze te helpen. Het probleem is dat er veel meer verschillende soorten Android telefoons zijn.

Wil je bij de eerste zitten die deze gadget thuis hebben dan kun je doneren aan het Kickstarter project. Door 169 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren, krijg je hem thuisgestuurd zodra hij beschikbaar is. Meer doneren kan ook, je kunt dan een luxere versie opgestuurd krijgen.

Bron: iPhone club

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Marcel
    Marcel schreef op zaterdag 22 september 2012 om 10:59  | reageer

    Laat ik het net zo handig vinden om de foto's op mijn telefoon te hebben i.p.v. stapels kiekjes te hoeven mee te nemmen. Geef de telefoon aan diegene die wil kijken, bladeren en vergroten. Naast elkaar legen lukt alleen niet.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.036 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord