100+ fotografiecursussen Ún 4 Fotobijbels ebooks - Nu 120 euro voordeel! Word nu lid!
Erik van Rosmalen

Ricoh neemt Eyefi Cloud over

zondag 19 juni 2016, 15:51 door | 3.949x gelezen | 0 reacties

Eyefi Cloud is overgenomen door Ricoh Innovations Corporation (RIC). Eyefi is bekend van de SD-kaarten met wifi en de bijbehorende cloud-oplossing Eyefi Cloud.

Eye-fi cloud

RIC is onderdeel van de Ricoh Group, een van de marktleiders in 'digital imaging'. Ook cameraproducent Pentax maakt bijvoorbeeld deel uit van Ricoh Group, net als de Theta 360-graden camera's

Het Eyefi Cloud team maakt per direct deel uit van Ricoh. Volgens een mail aan alle gebruikers van de services verwacht Eyefi Cloud hiermee de kwaliteit, ondersteuning en service verder te verbeteren.

Alle apps van Eyefi Mobi blijven functioneren zoals ze doen en de bestaande dienstverlening en abonnementen lopen op dit moment gewoon door. Ook materiaal dat nu in de cloud is opgeslagen, blijft daar gewoon beschikbaar.

Eyefi en Ricoh blijven samenwerken, zodat de Eyefi Mobi kaarten blijven werken met Eyefi Cloud.

Eyefi Cloud geeft in de mail ook aan dat er spannende ontwikkelingen aan zitten te komen, waar we in de komende weken of maanden meer over zullen horen. Het ligt natuurlijk in de lijn der verwachting dat een integratie van de Eyefi Cloud-functionaliteit en de Pentax-cameralijnen daar deel van uitmaakt, maar dat zal de tijd leren.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Erik van Rosmalen

Over de auteur

Erik werkt als content specialist. Daarnaast is hij freelance tekstschrijver en fotograaf. Mensen vormen daarbij het hoofdonderwerp: portret- en reportage-fotografie. Volg Erik ook op Instagram!

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

47.531 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord