Nando Harmsen

Schrijf je in voor het Canon Student Development Programme 2021

woensdag 7 april 2021, 16:16 door | 2.020x gelezen | 0 reacties

Canon Europe kondigt het Canon Student Development Programme 2021 aan, voor de nieuwe generatie storytellers. Dit wordt nu voor het vijfde achtereenvolgende jaar georganiseerd.

250 studenten uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika krijgen de mogelijkheid om aan dit op maat gemaakt educatief programma deel te nemen. Het vindt plaats van 1 tot en met 4 september 2021.

Canon Future Focus EOS C200 Lifestyle


Elke student die aan het programma deelneemt krijgt een mentor toegewezen die hem of haar tijdens de zomer voorbereidt. Uiteindelijk worden de individuele portfolio's in september tijdens een groepssessie beoordeeld.

Dit jaar wordt de coaching verzorgd door een aantal van 's werelds meest gerenommeerde professionals, waaronder Canon Ambassadors zoals beeldend kunstenares Laura El-Tantawy en tweevoudig Pulitzer Prize-winnend fotojournalist Muhammed Muheisen.

Canon Future Focus EOS R Lifestyle


Naast deze portfoliobeoordelingen omvat het programma ook een reeks digitale lezingen door wereldberoemde deskundigen, waaronder fotografen, beeldredacteuren en uitgevers.

Het Canon Student Development Programme is ontworpen om de vaardigheden van deelnemende studenten op het gebied van visual storytelling te verbeteren en hun carrière verder te ontwikkelen.

Ben je student en heb je interesse? Dan kun je je vanaf begin april tot 9 juni 2021 inschrijven. Dat kan op de website van Canon. Je vindt daar ook meer informatie over dit programma.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Nando Harmsen

Over de auteur

Nando Harmsen fotografeert al meer dan 40 jaar. Zijn specialisme ligt bij bruidsreportages en landschapsfotografie. Daarnaast geeft Nando lezingen, workshops, masterclasses, fotoreizen, en maakt regelmatig reviews van nieuwe en leuke apparatuur.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

46.128 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord