Elja Trum

Update Apple RAW support (versie 2.1)

donderdag 29 mei 2008, 08:44 door | 5.493x gelezen | 0 reacties

Apple RAW software update 2.1Waar Vista werkt met codecs voor het vertonen van RAW afbeeldingen -aangeleverd door bijvoorbeeld een fabrikant- in de Explorer en standaard applicaties zorgt Apple er bij zijn OS X zelf voor dat de nieuwste RAW bestanden ondersteund worden. Met enige regelmaat komt er dus een update uit om nieuwe modellen te ondersteunen. Apple heeft gisteren versie 2.1 van hun Digital Camera RAW uitgebracht.

Deze update biedt ondersteuning voor onder andere de Canon EOS 450D, de Pentax K200D en de Pentax K20D. Ook voor de Epson R-D1, de Leaf Afi 5, 6 en 7 is ondersteuning van RAW bestanden toegevoegt.

De update kan binnengehaald worden via het Apple menu -> Software update of je kunt het pakket downloaden via de Apple website.

Met dank aan Emerik voor de tip.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord