Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Veiling foto's voor Artsen zonder Grenzen

maandag 1 oktober 2007, 23:59 door | 12.099x gelezen | 1 reactie

Van 1 tot en met 10 oktober worden negen speciale kunstwerken via eBay geveild op internet. Het gaat om kunstwerken die speciaal voor Artsen zonder Grenzen gemaakt zijn in het kader van de foto-expositie 'Noodkreet: Hoe leuk moeten wij het maken?!'. Hiervoor lieten zij zich inspireren door foto's uit de projecten van Artsen zonder Grenzen. De Artsen zonder Grenzen foto-expositie toerde eerder dit jaar door grote steden in Nederland.

Er kan geboden worden op negen gesigneerde kunstwerken van de hand van: modevormgever AZIZ, fotograaf en regisseur Carli Hermès (ook wel bekend van Hollands Next Top Model), kunstschilder/fotograaf Casper Faassen, interaction designer Dimme van der Hout, architect Fenna Haakma Wagenaar, grafisch vormgever Niels Prins, kunstenaarsduo PIEK!, tattoëerder/schilder Rob Admiraal en beeldend kunstenaar Thomas Elshuis.

De kunstenaars doen belangeloos mee aan de veiling; de opbrengst gaat volledig naar het werk van Artsen zonder Grenzen. Een mooie gelegenheid om unieke kunst in huis te halen en daarmee het levensreddend werk van Artsen zonder Grenzen te steunen! De negen kunstwerken worden van 1 tot en met 10 oktober geveild via eBay.

Persoonlijk spreekt mij het werk van Carli Hermes het meest aan (zie ook de foto hieronder). Er is nog niet veel geboden, dus wellicht hangt een dergelijk kunstwerk voor een zacht prijsje bij je aan de muur. Al mag het voor het goede doel natuurlijk wel wat meer opleveren. Welk kunstwerk heeft jullie voorkeur?

Veiling Artsen Zonder Grenzen

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Elja Trum
    Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 2 oktober 2007 om 00:14  | reageer

    Natuurlijk de daad bij het woord gevoegd en geboden op de foto van Carli.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord