Elja Trum

Pentax K-m Crystal; instapcamera van 2.500 euro

maandag 15 december 2008, 23:57 door | 5.966x gelezen | 7 reacties

Zoek je nog een leuk kerstcadeau voor je vriendin en ben je niet gebonden aan een te strak budget dan is dit sierraad van Pentax wellicht iets voor je. De Pentax K-m Crystal; een met kristallen bedekte Pentax.

De Swarovski kristallen zie je tegenwoordig overal op terug, dus waarom niet ook op een digitale spiegelreflex. Of de camera er lekkerder door in de hand gaat liggen valt te betwijfelen, maar je zult in elk geval opvallen.

De Pentax K-m Crystal is te koop voor een prijs van 2.595 euro. Zo'n tweeduizend euro extra ten opzichte van het 'kale' model, maar je moet er iets voor over hebben. De camera is door het bedrijf Bling My Thing onder handen genomen en is slechts beperkt verkrijgbaar. De camera was overigens al op de Photokina te zien.

Pentax K-m Crystal


Bron: Zoom weblog


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

7 reacties

 1. tonv
  Profiel tonv schreef op dinsdag 16 december 2008 om 01:26

  In een woord smakeloos...

 2. Marcel Wiegerinck
  Profiel  Marcel Wiegerinck schreef op dinsdag 16 december 2008 om 08:03

  Als je echt niet meer weet wat je met je geld moet doen ga zo iets kopen. Het lijkt me wel leuk om zelf een oude camera te pimpen. Dan heb je er toch nog een beetje voldoening van.

 3. edak
  Profiel edak schreef op dinsdag 16 december 2008 om 08:38

  Afschuwelijk, zou me er zelf niet mee willen vertonen, vind dit echt helemaal niets, dit is zielig.

 4. Iris
  Iris schreef op dinsdag 16 december 2008 om 09:03

  Eerlijk gezegd...ik vind hem erg leuk.
  Wel erg prijzig...dat is dan weer jammer. Wat Besie al zegt, lijkt me leuk om zelf een oude camera te pimpen en die 2000 lekker in mijn zak te houden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Opmerkelijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord